Har du riktig avtale?

Du kjøper strøm smart med din spotprisavtale. Det som er så bra med spotprisavtaler er at du kjøper strømmen time for time på strømbørsen. Det er på strømbørsen prisene fastsettes, og der kjøper alle strømleverandører sin strøm, og til akkurat samme pris. 

 

Du velger selv når du vil bruke strøm, og med spotpris kan du velger å styre ditt forbruk til de timene i døgnet som er billigst. Eller kanskje viktigere – styre unna de dyreste timene!

Vinteren er kommet, og vi merker hvor viktig det er med lys og varme. 

 

Du betaler nøyaktig prisen som gjelder for hver time og ikke ett gjennomsnitt. Smart ikke sant? 

Husk bare at den billigste strømmen er alltid den du sparer!

Image

Rolf Bjarne er leder for salg og kundeopplevelse i LOS. Her deler han sine beste sparetips for å krympe strømregningen. Ikke dusj i kaldt vann for å spare penger, gjør heller smartere vurderinger på strømforbruket! 

 

✔ Senk innetemperaturen

Når det er mellom 19-22 °C i huset, er det varmt nok. For hver grad du senker temperaturen, sparer du omlag fem prosent av energien du bruker til oppvarming.

 

✔ Dusj kort og effektivt

 

✔ Følg med på  strømprisene dag for dag i appen og styr unna de dyreste timene

 

 

✔ Dropp tørketrommel når du kan

Det beste er om du dropper tørketrommelen og henger opp klærne til tørk. 

 

 

✔ Luft med fornuft 

Ikke la vinduet stå lenge på gløtt. Da kjøler du ned både gulv, tak og vegger. Vil du ha frisk inneluft uten å sløse med strømmen, lufter du kjapt og effektivt.

 

 

Image

Når strømmen er unormalt dyr lønner det seg å få kontroll over forbruket sitt. LOS-appen gir deg mulighet til å følge med på strømprisen din fra time til time. 

Spotprisene kan svinge veldig gjennom døgnet, og med litt ekstra innsikt kan du planlegge hvilke timer det er smartest å sette på vaskemaskinen. 

 

Problemer med å komme inn i appen? Vi har gjort en rekke oppdateringer som skal bidra til at den skal tåle den høye trafikken. Det kan dessverre forekomme uregelmessigheter på grunn av den høye belastningen. 

 

 • All boliger på ett sted

  Hus, hytte og utleiebolig? Få full oversikt på ett sted.

 • Se dine fakturaer

  Her får du informasjonen du trenger om din faktura.

 • Følg forbruket

  Se forbruk fra dag til dag eller måned og år.

 • Meld flytting

  Det er enkelt å ta med seg strømmen til ny bolig.

 • Administrer profilen din

  Rediger samtykker, kontaktinformasjon m.m