banner

LOS er ingen dinosaur ;)

Som landets tredje største strømleverandør jobber vi i LOS aktivt med innovasjon, teknologi og bærekraft for å være den mest attraktive strømleverandøren for deg som kunde.  

Vi gjør det enklere å se og forstå eget strømforbruk - og viser deg hva du kan gjøre for å redusere strømutgiftene. 

Image

Full kontroll over strømforbruket

De nye automatiske strømmålerne som nå finnes i de fleste norske hjem, samler inn store mengder data om kundens strømforbruk, og denne informasjonen ønsker vi å gjøre lettere tilgjengelig for kundene.

– I et samarbeid med OSS, jobber vi med en innoveringspilot som gir kunden enda mer innsikt i eget strømforbruk, gjennom en brikke som kobles til HAN-porten i strømskapet, forteller Ingrid Lofnes, leder for forretningsutvikling og digitalisering i LOS.

 

Brikken henter informasjon fra strømmåleren, og sender den opp i skyen og gjør den så tilgjengelig på en app, slik at kunden får en forståelig informasjon om sitt forbruk.

Ingrid lader bilen når strømmen er billigst

Med den nye tjenesten fra LOS - Smart lading - kan du lade din elbil når strømprisen er billigst og lage dine personlige laderegler, tilpasset deg og din husstand. Slik får du full oversikt 24/7 – i lomma!

Les mer om smart lading
Image

Lad smart og sikkert med Easee og LOS

Markedet kryr av hjemmeladere for elbil, og vi har vært opptatt av å finne den beste løsningen for våre kunder. Vi har valgt den smarte hjemmeladeren Easee, en norskprodusert laderobot som innehar alle de kvalitetene vi ønsker oss og gir en kraftfull ladning opp til 22kW. 

  • Passer alle typer elbiler

  • 4G-abonnement inkludert

  • Installasjon fra OneCo inkludert 

  • Nedbetal rentefritt over strømregningen

Full oversikt i LOS-appen

Med den nye LOS-appen samler vi alt du som kunde trenger å vite om strømmen din på ett sted. Appen gir deg oversikt over eget strømforbruk, dine strømutgifter, fakturaer, strømprisen akkurat nå og mye mer. 

 

Les mer om LOS-appen
Image

Kortreist strøm med energi fra sola

For deg som ønsker å produsere din egen strøm med energi fra sola. Du selger strøm til oss når du har til overs – og kjøper av oss ved behov. LOS samarbeider med Otovo – Norges ledende leverandør av solcellepaneler.