pixel code

Grunnpakke brann og innbrudd

banner

Homely grunnpakke brann og innbrudd inkluderer:


1 × Hjemmesentral (Inkluderer e-sim og back-up batteri)
2 × Optiske røykvarslere
2 × Magnetkontakter
2 × Bevegelsessensorer
1 × Sirene
1 × Betjeningspanel

Gratis fasadeskilt og klistremerker

Grunnpakke inkl. montering: 7776 kr (216 kr i 36 mnd)
Månedsabonnement: 179 kr/mnd i 12 mnd (deretter 199 kr/mnd)
 

All betaling skjer over strømregningen din. Ved bestilling kan du velge å nedbetale rentefritt over 36 mnd eller å betale hele beløpet.

Kampanje!
Bestill innen 30. juni og få 2400 kr i avslag på grunnpakke brann og innbrudd.
Rabatten trekkes fra når vi mottar bestillingen din.

Sikre ditt hjem mot brann og innbrudd.

Grunnpakken brann og innbrudd passer for deg som ønsker å ha både brann og innbruddssikring. Her får du det meste du trenger til en god innbrudds- og brannsikring, og kan selvfølgelig bygge på med flere komponenter etter eget behov.

For at tjenestene via Hjemmesentralen skal fungere forutsettes det at du har et aktivt abonnement (aktiveres ved oppkobling). Som LOS-kunde koster abonnement 179 kr/mnd de første 12 mnd. Deretter fast lav pris på 199 kr/mnd.

Deretter kan du bygge på med tilleggspakker eller enkeltkomponenter etter behov. Månedsprisen er den samme uavhengig av hvor mange komponenter du velger å ha, og du kan gjerne bygge på etter hvert som dine behov endrer seg.

  • Tilkoblet FG-godkjent alarmstasjon med vektertjeneste
  • Seriekoblet optiske røykvarslere
  • Full kontroll via Homely-appen

Du kan selv velge å betale hele beløpet for grunnpakken og montering på neste strømregning, eller nedbetale alt rentefritt over strømregningen din de neste 36 månedene.

Vi sørger for at tjenesten blir montert trygt og riktig hjemme hos deg. Kort tid etter bestilling vil du bli kontaktet og vi avtaler et tidspunkt som passer. Montering er obligatorisk og kan ikke velges bort.