pixel code
banner

LOS er ingen dinosaur ;)

Som landets tredje største strømleverandør, jobber LOS aktivt med innovasjon, teknologi og bærekraft for å være den mest attraktive strømleverandøren for kundene.

Sammen med utvalgte samarbeidspartnere gjør vi det enklere å se og forstå eget strømforbruk - og hva du kan gjøre for å redusere strømutgiftene. 

Image

Verdi av sanntidsdata fra strømmåleren din

De nye automatiske strømmålerne som nå finnes i de fleste norske hjem, samler inn store mengder data om kundens strømforbruk, og denne informasjonen ønsker vi å gjøre lettere tilgjengelig for kundene.

 

– I et samarbeid med OSS, jobber vi med en innoveringspilot som gir kunden enda mer innsikt i eget strømforbruk, gjennom en brikke som kobles til HAN-porten i strømskapet, forteller Ingrid Lofnes, leder for forretningsutvikling og digitalisering i LOS.

 

Brikken henter informasjon fra strømmåleren, og sender den opp i skyen og gjør den så tilgjengelig på en app, slik at kunden får en forståelig informasjon om sitt forbruk.

Smart lading - ny tjeneste fra LOS

Med Smart lading kan du lade din elbil når strømprisen er billigst og lage dine personlige laderegler, tilpasset deg og din husstand. Slik får du full oversikt 24/7 – i lomma!

Les mer om smart lading
Image

Lad smart og sikkert med Easee og LOS

Markedet kryr av hjemmeladere for elbil, og vi har vært opptatt av å finne den beste løsningen for våre kunder. Vi har valgt den smarte hjemmeladeren Easee, en norskprodusert laderobot som innehar alle de kvalitetene vi ønsker oss og gir en kraftfull ladning opp til 22kW. 

  • Passer alle typer elbiler

  • 4G-abonnement inkludert

  • Installasjon fra OneCo inkludert 

  • Nedbetal rentefritt over strømregningen