pixel code
banner

Vinn Easee hjemmelader!

Smart lading er en tjeneste fra LOS og True Energy for deg som vil utnytte de billigste timene. Helt automatisk.

 

Ved å registrere deg under, blir du kontaktet av LOS med et uforpliktende tilbud på smart lading. Vi trekker en heldig vinner av en Easee hjemmelader inkludert installasjon (verdi kr 15 995,-) blant alle som har registrert seg innen 1. mai. 

Registrer deg her

Legg igjen din kontaktinformasjon - så vil du motta et uforpliktende tilbud på tjenesten smart lading. Vi trekker en vinner blant de som har registrert seg innen 1. mai. 

Lader du egentlig elbilen smart? 

Med tjenesten Smart lading fra LOS og True Energy  kan du lade din elbil når strømprisen er billigst og lage dine personlige laderegler, tilpasset deg og din husstand. 

 

Mange tror de lader smart bare de har en hjemmelader, men om du vil utnytte mulighetene til intelligent og automatisk lading er tjenesten Smart lading noe for deg! 

Les mer om tjenesten Smart lading

Lad smart og sikkert med Easee 

Easee er en smart, kraftfull og fremtidsrettet hjemmelader - som gjør at du kan lade elbilen din trygt og sikkert hjemme. Easee tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett.

 

Hos LOS kan du bestille Easee hjemmelader og nedbetale rentefritt over strømregningen. 

 

Kombinert med tjenesten Smart lading fra LOS og True Energy får du intelligent og automatisk lading - som gjør at du kan spare penger på ladingen.

Les mer om hjemmeladeren Easee