Dette betyr timepris for deg

Etter innføringen av automatiske strømmålere kan du nå bruke strømmen smartere og spare penger. Med de nye målerne registreres strømforbruket på timesbasis, og strømfakturaen gjenspeiler dermed ditt reelle strømforbruk time for time.

Alle våre spotprisprodukter er timespriset. I praksis betyr det at du som kunde betaler nøyaktig det strømmen koster den enkelte time. Ser vi på den nordiske strømbørsens timepriser tirsdag 6. mars skiller det over 7 øre/kWh på innkjøpsprisen den billigste og dyreste timen, cirka 47,1 øre/kWh om morgenen mot 39,7 øre/kWh om natten.

Dette åpner opp for muligheter til å bruke strømmen mer effektivt. Dersom du flytter noe av strømforbruket over til timer av døgnet der strømprisene er lavere, får du også en lavere strømregning. Så enkelt!

Timesprisene for kommende døgn er tilgjengelig ca kl. 12 hver dag på Nord Pool. Da kan du være i forkant og planlegge strømforbruket ditt, eller kjøpe teknologi og styringssystemer som gjør det for deg.

På Min Side finner du detaljert oversikt over strømforbruket ditt time for time, og kan sammenligne forbruk i ulike perioder. Her finner du også din strømpris og oversikt over tidligere fakturaer. Logg inn på Min side her.

LOS Strøm Innkjøpspris

Dette er avtalen for deg som ønsker å følge markedsprisen, time for time. Du betaler nøyaktig det strømmen koster i den enkelte time.

  • Følger strømbørsen - time for time
  • Samme pris som vi betaler

Fant du ikke det du lette etter?