LOS-fondets drømmefinale 2021 er i gang

Nå er det klart for LOS-fondets drømmefinale, hvor tre utvalgte kandidater kjemper om henholdsvis 150 000 kr, 100 000 kr og 50 000 kr. I år har LOS-fondets jury valgt ut tre kjempefine finalister, fordelt på kategoriene idrett, kultur og nærmiljø. Fra nå av er det opp til dere!

Jarl Emil Sørensen - alpinist

Jarl Emil (16) kjørte sitt første renn da han var 3 år, og har siden ELSKET å stå på ski. Nå vil han bli best og er villig til å gi alt. I 2019 kjørte Jarl Emil landsfinalen (NM) hvor han fikk en sterk 15. plass, og har ellers toppet flere kretsrenn.

Thora Melissa Olstad - trumpetist

Thora Melissa (18) går sitt avsluttende år på musikklinjen ved Vågsbygd vgs, og har vært dedikert til sin trompet i over 10 år. Hun brenner for å formidle stemning, følelser og glede med musikken sin. For å utvikle seg videre trenger hun en egen trompet.

Farsund Sykleklubb - pumptrack

Ikke all aktivitet må skje ved å konkurrere. Inkludere, er også viktig. Farsund Sykleklubb har fått prosjektert en Pumptrack i tilknytning til Alcoa Miljøpark. Sykkelbanen vil være åpen for alle, og skal inspirere til mer fysisk aktivitet både på sykkel, skateboard, sparkesykkel og rulleskøyter.

Avstemningen er nå avsluttet.

Resultatet offentliggjøres 10. september.