Lader elbilen raskere og sikrere

- Da tilbudet fra LOS med nedbetaling over strømregningen kom, var valget enkelt. Det sier Ole Hammerstrøm.

image

Hammerstrøm var en av dem som slo til da LOS nylig lanserte hjemmeladere med installasjon.

Pågangen av kunder som ønsker å lade elbilen raskt og sikkert hjemme har vært større enn ventet, og vi har snakket med en familie som har tatt i bruk hjemmeladeren.

- Vi har nylig flyttet inn i ny bolig, og hadde hjemmelader der vi bodde før. I en ny bolig er det mange investeringer som står for tur, og hjemmelader var noe vi hadde tenkt å skaffe oss, men utsatt grunnet andre investeringer. Jeg ønsket meg Easee hjemmelader og hadde sett flere tilbud på denne laderen. Men da tilbudet fra LOS med nedbetaling over strømregningen kom, var valget enkelt. Jeg er opptatt av å støtte lokale aktører, og synes både den gode laderen - og bestillingen gjennom LOS fungerte veldig bra, forteller Ole Hammerstrøm.

Ole Hammerstrøm bor i en enebolig på Andøya i Kristiansand sammen med kone og to tenåringsdøtre. Med aktive tenåringer som skal kjøres til flere idretter, har familien valgt å ha to biler. En av dem er den nye elbilen Nissan Leaf, som familien stort sett lader hjemme. I ladepakken fra LOS er montering inkludert i prisen, og LOS har valgt OneCo som samarbeidspartner.

Enkel bestilling
Det var veldig enkelt å bestille laderen hos LOS, og etter kort tid kontaktet OneCo oss for å avtale installasjon. De ordnet alt det praktiske for oss, som godkjenning hos Agder Energi. Fra jeg bestilte til alt var på plass, tok det under to uker, selv i disse korona-tider, sier Hammerstrøm.

Han skryter av elektrikeren som tok koronahensyn og på under en halv arbeidsdag hadde installert ny kurs i sikringsskapet og fått på plass den nye Easee hjemmeladeren hos familien.

- For oss er trygghet og sikkerhet viktig - og når alt var inkludert i ladepakken fra LOS, var det både lettere og billigere å velge dette, enn å skulle ordne alt selv. Det var veldig praktisk for oss å få dette installert så raskt og enkelt, sier Hammerstrøm.

Nedbetaling over strømregningen
Kunder som bestiller hjemmeladeren fra LOS, kan velge å betale hele summen med en gang, eller kostnadsfri nedbetaling over strømregningen over tre år. Nesten alle som har bestilt hjemmeladeren så langt har valgt delbetaling, det har også Hammerstrøm.

- Alle delbetalinger det ikke er renter på er et veldig enkelt valg. Hadde det kommet renter på, ville vi betalt alt med en gang, men nå var det veldig praktisk å kunne betale ned over strømregningen, sier Hammerstrøm.

Anbefaler hjemmeladeren fra LOS
Den nye hjemmeladeren fungerer veldig bra, jeg er kjempefornøyd. Vi hadde hjemmelader i vår forrige bolig, men jeg er mer fornøyd med denne Easee-laderen enn den vi hadde tidligere. Den lader også raskere enn før, men nå økte vi jo også kurs fra 16 ampere som vi hadde tidligere, til 32 ampere.

Vi har ikke lenger noe behov for å lade andre steder enn hjemme, bortsett fra når vi drar på langturer. Vi er kjempefornøyde, og kan gjerne anbefale denne ladepakken til andre. Både fordi det er en god lader, og fordi det funket veldig bra med LOS og OneCo, avslutter Hammerstrøm.

Vil du vite mer?

Her kan du lese mer og bestille Easee hjemmelader med rentefri nedbetaling over strømregningen