Tre gode grunner til å bruke LOS smartlading

Du kan endelig lade elbilen din i LOS-appen med nye LOS smartlading! Dette er veldig nyttig for deg som har elbil. Craig jobber med teknologi i LOS og har gode grunner til hvorfor du burde bruke den nye tjenesten.

Strømprisene har svinget mye de siste månedene, og dette kan vi forvente vil fortsette i tiden fremover. Da er det lurt å vente med å lade elbilen til de billigste timene i døgnet.

- Å gjøre dette manuelt er en slitsom og upraktisk jobb, da de billigste timene ofte er om natten. Som LOS-kunde skal du nå slippe å gjøre dette selv, for nå kan LOS-appen ta seg av dette for deg helt automatisk, forteller Craig Jonathan, som har jobbet med utviklingen av den nye tjenesten.

Den nye tjenesten heter LOS smartlading og er en ny og forbedret smartladingstjeneste i LOS-appen. Med den nye smartladingstjenesten vil LOS-appen sørge for fulladet bil til avreisetiden du velger og lading vil kun skje i de rimeligste timene i døgnet, helt automatisk.

image
Slik ser det ut når bilen lader, i LOS smartlading. Her er lading satt i gang umiddelbart, men ladeplan lages også helt automatisk.

- Det har vært veldig spennende å lansere LOS smartlading og det har vært gøy å få tilbakemeldinger på hvor mye kundene har spart på dette. Nå trenger man bare å plugge til bilen, så tar LOS-appen seg av resten.

Craig Jonathan, LOS

Craig har elbil selv, og har fått teste og bruke smartladingstjenesten i en god stund nå. Her er Craigs tre beste grunner til at du burde bruke LOS smartlading til din elbil:

1. Alt skjer automatisk. Du trenger bare å koble til bilen og gå inn i huset for å gjøre andre ting, så tar LOS-appen seg av resten.

 

2. LOS smartlading har en egen statistikk-side hvor du kan se hvor mye du sparer dag for dag igjennom hele måneden.

 

3. Med både strømforbruk for bolig og elbil-lading i én og samme app får du full oversikt over ditt totalforbruk. 

image

Jeg håper du blir fornøyd med LOS smartlading og at du opplever tjenesten som nyttig i din elbilhverdag!

Craig Jonathan, LOS

Bli bedre kjent med LOS smartlading!

Vil du vite mer om LOS smartlading og hvordan du kommer i gang?