Skapte familiens drømmebolig

Nå har vi landet, og her stortrives vi! Catharina Aglen tar smilende imot oss i familiens hus på Lund i Kristiansand. Sammen med mannen Magnus og barna Sara Marie (8) og Mia Hermine (6) trives de i det sentrumsnære miljøet med kort vei til det meste.

image

− Da vi kjøpte huset var det plassen vi falt for. At det var en del som måtte gjøres med huset var vi ikke så bekymret for. Magnus er en skikkelig handyman, og lar seg ikke skremme av litt arbeid, smiler Catharina.

Gode løsninger
Etter overtagelsen for 5 år siden, ble huset totalrenovert med stor egeninnsats. Og et par år etter ble det også bygget ut for å passe til familiens behov. Catharina og Magnus har hele tiden vært bevisst på hvordan de vil ha det, og det har resultert i mange gode løsninger.

image

− Det huset vi kjøpte og det huset vi har i dag er det stor forskjell på. Nå har vi endelig fått det slik vi planla og drømte om. Ikke minst etter at tilbygget ble ferdig har vi fått et hus som passer familiens behov perfekt, forteller Catharina.

− Det nye tilbygget gav også huset et litt mer moderne utrykk, så det er vi veldig fornøyd med, legger Magnus til.

image

Fungerer for alle
Med to skolebarn i huset som stadig blir eldre, er det viktig at huset skal fungere for familiens behov. Her skal venner til Sara og Mia kunne komme og gå.

image

− Vi har løst det med ulike soner i hovedetasjen, slik at vi kan være mange hjemme uten at vi går i beina på hverandre. Det har vært noen prosesser frem og tilbake med møbleringen, men nå føler vi endelig at vi har fått innredet etasjen slik den passer oss best, forteller Catharina.

image

I restaureringen av huset har både hun og mannen vært opptatt av at boligen skulle være så energivennlig som mulig. Derfor er det elektriske anlegget byttet ut, all isolasjon skiftet og energieffektive vinduer satt inn i hele boligen. 

− For oss vil selvfølgelig målet alltid være å ikke bruke mer strøm enn nødvendig, sier Magnus.

image

Byttet strømleverandør
− Fra før visste vi at spotprisavtaler på strøm er den historisk sett billigste avtalen, så det var dette jeg var på jakt etter, forteller Catharina.

− Å bytte strømleverandør var faktisk mye enklere enn jeg trodde. Nettsidene var ryddige og bestillingsløpet enkelt. Dermed tok det ikke mer enn et par minutter å bytte strømavtale.

image

Hvorfor LOS?
− Det var selvfølgelig aller viktigst for oss at LOS kunne tilby en strømavtale med gode betingelser, men jeg liker også å støtte opp om det lokale næringslivet, sier Catharina. Hun driver selv eget firma, Proffoppgjør, og er opptatt av næringslivet på Sørlandet. 

Catharina trekker også frem fordelsprogrammet til LOS som en viktig faktor i valget av ny strømleverandør. 

− Som en aktiv småbarnsfamilie er det flott å kunne benytte seg av noen av de mange tilbudene i fordelsprogrammet. LOS Dagen i Dyreparken er jo en selvfølge, men en barnefri helg med spa på Farris Bad er også noe vi gleder oss til, avslutter Catharina Aglen.

image

Bli LOS-kunde du også

Få rimelig strøm til spotpris og unike rabatter gjennom LOS fordel.