Tok Coop strømavtale med på flyttelasset

Da Truls Bergmann og familien flyttet fra Sørlandet og hjem til Trøndelag ble den gode strømavtalen fra LOS med på flyttelasset.

image

- Jeg har hatt Coop strømavtale siden den var ny - og er kjempefornøyd med avtalen. Alt fungerer, det er enkelt å forholde seg til og vi har ikke hatt noe trøbbel. Dermed ble strømavtalen med da flyttelasset gikk nordover, forteller Bergmann

Familien har kjøpt en stor enebolig på Stjørdal som skal pusses opp de nærmeste årene - og sammen med nye jobber og ny skolehverdag er det mer enn nok å henge fingrene for familien på fire.

- Det er mye som skal ordnes i forbindelse med flytting - og da var det fint at det var så enkelt og greit å flytte strømmen. Jeg fikset det på 1-2-3 via nettsidene til LOS, forteller han.

Trygg på godt valg gjennom Coop

Coop valgte LOS som sin samarbeidspartner på strøm for snart 2,5 år siden - og avtalen har vært uforandret siden starten. Som en av landets beste medlemsavtaler på strøm - var det et enkelt valg for familien.

- Jeg benytter flere kundefordeler hos Coop, som er den foretrukne matbutikken for familien - og vi bruker også rabatten på drivstoff. Og når strøm kom som en kundefordel - stolte jeg på at Coop gjorde et godt valg for meg i jungelen av strømleverandører. Og det har vist seg å stemme - vi er kjempefornøyde med strømavtalen hos LOS, sier Bergmann.

Følger med på strømforbruk og kjøpeutbytte

For en travel småbarnsfamilie som bor midt i oppussing - er det viktig at de ikke må tenke for mye på strømmen, men at ting bare skal fungere.

- Vi forsøker å velge energieffektive løsninger når vi pusser opp boligen som er bygd i 1982. Jeg bekymrer meg lite over strømprisene, strøm må vi ha, men jeg er nok blitt litt mer bevisst når jeg hele tiden kan følge med på strømforbruket vårt i LOS-appen.

Bergmann registrerer også kjøpeutbyttet fra LOS på strømforbruket som hver måned tikker inn i fordelsregnskapet hos Coop.

- Sammen med de andre medlemsfordelene i Coop utgjør kjøpeutbyttet endel kroner gjennom et år. Og jo flere medlemsfordeler vi bruker, jo mer monner det. Jeg kjenner ikke til så mange andre strømleverandører som i tillegg til å ha en god avtale hvor alt funker knirkefritt også gir penger tilbake hver måned - og jeg anbefaler andre Coop-medlemmer å velge denne strømavtalen, avslutter Bergmann.

Coop strømavtale fra LOS tilbys alle medeiere i Coop – uavhengig av hvor i landet du bor. 

Spar penger med Coop strømavtale

Her kan du lese mer om en av markedets beste strømavtaler.