Godt valg med Coop strømavtale

Tre år etter lansering av samarbeidet mellom LOS og Coop har svært mange valgt Coop strømavtale. Spotprisavtalen, som er en av landets beste medlemsavtaler på strøm, har vært uforandret siden starten.

image

- Nå har vi hatt denne gode avtalen til våre medeiere i over 3 år - og er veldig glade for at den er blitt så godt mottatt. Vi er også fornøyde med samarbeidet med strømleverandøren LOS - og ser at spotprisavtalen står godt i markedet og har vært uforandret siden starten. Denne stabiliteten og tryggheten er viktig for våre medeiere, forteller Stine Sandvik, senior partner manager i Coop.

Avtalen ble fremforhandlet på vegne av Coops 1,9 millioner medeiere. En av medeierne som har valgt Coop strømavtale er familien Aglen fra Kristiansand. De byttet til Coop strømavtale for et par år siden og er godt fornøyd med valget.

- Vi valgte Coop-avtalen fordi det er en god strømavtale med lavt påslag og lav månedspris. Vi er veldig fornøyd med avtalen, som vi har hatt i snart to år uten at prisen har endret seg. Bestillingen var enkel - det tok bare et par minutter, så var vi kunde hos LOS, sier Catharina F. Aglen.

Familien, som består av to voksne og to barn, bor i en enebolig og bruker mye strøm gjennom året.
- Vi er opptatt av å følge med på strømforbruket. Vi har en stor bolig og forsøker å redusere overforbruk. Vi bruker derfor appen til LOS for å holde oversikt over vårt strømforbruk, sier Aglen.

Populær strømavtale

Familien er langt fra de eneste som har valgt Coop strømavtale fra LOS. Siden lansering, har rekordmange valgt denne strømavtalen, hvor man som medeier i Coop får 2 % bonus på strømforbruket, samt 200 kroner i velkomstbonus.

LOS er Norges tredje største strømleverandør, og er eid av Agder Energi. Agder Energi er en av landets største produsenter av den evig fornybare vannkraften. Gjennom flere år er LOS blant de beste strømleverandørene på nasjonale målinger av kundetilfredshet og lojalitet, som EPSI og Norsk kundebarometer.

 

Bytt til Coop strømavtale i dag