Huskeliste ved flytting

Det mye å huske på når du skal flytte. Her er fem gode tips som kan være en sjekkliste ved flytting og som gjør flytteprosessen mest mulig smertefri:

image
  1.  Flyttemelding skal sendes til Folkeregisteret innen åtte dager etter at du har flyttet. Dette kan du enkelt gjøre elektronisk her: skatteetaten.no
  2. Folkeregisteret varsler ikke Posten om at du har flyttet. Bestillingsfrist er seks virkedager etter flytting. Dette kan enten gjøres elektronisk, eller på papir. Les mer om dette her: posten.no
  3. Husk å bestille strøm til den nye boligen din når du flytter. Det er i tillegg ditt ansvar at kundeforholdet for din forrige bolig blir sagt opp. Dersom du velger en avtale fra strømleverandøren LOS, ordner vi alt for deg når du skal flytte. Les mer om dette her.
  4. Begynn ryddingen i god tid når du skal flytte. Rydd på loftet og i boder dersom du har dette. For å bli kvitt det du ikke vil ha med videre til den nye boligen kan du selge du ikke trenger på Finn.no. Det er sikkert noen som trenger det du ikke vil ha.
  5. Meld fra til bank, forsikringsselskap, bredbåndsleverandør, avis, telefon samt andre abonnementstjenester. Noen leverandører har krav på minst fire ukers varsel før flytting. Skal du flytte langt, må du også huske å bytte fastlege.

Lykke til med flyttingen!