Ingen lokketilbud – bare ærlige strømpriser

Det er mange tilbydere av strøm i markedet. Pass opp for lokketilbud - sjekk avtalen du har i dag før du bytter.

image

Det kan være fristende å hoppe på ett av de mange lokketilbudene i markedet - som ofte viser seg å være kortvarige.

− Velger du LOS som strømleverandør, kan du være trygg på at du har gjort et godt valg, også over tid. Vi har ingen kortvarige lokketilbud, men tilbyr enkle strømavtaler hvor vi søker så stabile priser som mulig, sier Tone Tversland Skogdalen. Hun er markedssjef i LOS og har mange års erfaring fra bransjen.

- Dersom vi likevel må endre prisen på avtalen din som følge av konkurransesituasjonen eller markedet forøvrig, varsler vi alle kundene det gjelder direkte og minst 2 uker i forveien, fortsetter Tone.

Scorer høyt på kundetilfredshet
LOS har i flere år på rad ligget helt i toppen på nasjonale lojalitets- og kundetilfredshetsmålinger i strømbransjen. Leder for salg og kundesenter i LOS, Rolf Bjarne Eriksen, tror disse gode tilbakemeldingene handler om at LOS lytter til kundene og er opptatt av å gi gode svar på spørsmålene deres.

- Vi vet at kundene våre opplever LOS som en trygg og solid leverandør, forteller Rolf Bjarne.

− Ingen liker høye strømpriser, men det er heller ingen som liker å bli lurt. Vi er nødt til å være ærlige, og lover vi kundene noe må vi holde det. Så enkelt er det, sier Rolf Bjarne. Han skulle gjerne sett at vinterens strømpriser hadde vært lavere, men minner om at selve innkjøpsprisen på strøm er det lite LOS kan få gjort noe med.

- Men vi håper strømprisen snart normaliserer seg igjen, avslutter han.