LOS-appen - dette lurer kundene på

LOS-appen er under full utvikling - og ny funksjonalitet lanseres fortløpende utover høsten. Vi har fått tilbakemeldinger fra flere kunder som savner mer informasjon om hovedfunksjonene i appen - her er en oversikt.

image

- Appen er genial! Bruker den hver dag til å planlegge neste dags strømforbruk. Sparer mye på det, sier Frank Svendsen, kunde hos LOS.

Og han er ikke den eneste som bruker appen ofte, vi har stor trafikk inn til appen hver eneste dag. 

Slik laster du ned appen
Vi har valgt en teknologi for utvikling av appen som gjør den tilgjengelig på alle digitale enheter og operativsystemer. Appen sørger for en sømløs overgang uansett hvilken enhet du befinner deg på. Les hvordan du laster ned appen.

Husk meg på enheten
Velger du "husk meg på denne enheten" når du logger inn - slipper du å logge inn hver gang du skal bruke appen. Du kan når som helst logge deg ut.

Funksjoner på forsiden
På forsiden i appen får du oversikt over ditt strømforbruk og strømkostnader så langt denne måneden. Deretter ser du hva som er timepris på strømmen din akkurat nå - eller fordelt på time for time gjennom dagen. Denne prisen er alltid inkludert moms og påslaget på din strømavtale. Du velger knappen "nå" for å få timeprisen akkurat nå - "i dag" for å få snittpris for dagen - og "i morgen" for å se morgendagens strømpris (knappen er passiv på starten av dagen, og aktiveres så snart prisen blir tilgjengelig på tidlig ettermiddag).

I helgene når strømbørsen er stengt, er det ingen strømleverandører som får tilgang til strømprisene. Derfor er prisfunksjonen ikke aktiv gjennom helga. Men vi jobber med å få til en løsning slik at du kan se prognoser for forventet strømpris gjennom helgen - som snart vil være på plass i appen.

Lenger nede på forsiden finner du en sammenligning på strømforbruket ditt så langt i måneden sammenlignet med forrige måned. Du får også oversikt over hvilken strømavtale du har hos LOS. Og nederst finner du aktuelle tilbud i LOS fordelsprogram.

Alle boliger på ett sted
Har du flere strømanlegg som hytte eller utleiebolig? I appen finner du oversikt over alle anleggene - bruk pilen øverst i appen til å velge mellom anleggene. Du kan velge hvilket anlegg du ønsker vist på forsiden ved å huke av hjertet.

Følg strømforbruket
Om du velger menypunktet forbruk - får du detaljert innsikt i ditt eget strømforbruk. Merk at vi kun kan vise forbruksdata for perioden du har vært kunde hos oss, slik at nye kunder vil ha mindre data til sammenligning enn kunder som har hatt LOS som strømleverandør over tid.

Du kan velge oversikt over forbruket så langt i år sammenlignet med fjoråret, måned for måned eller dag for dag. Her kan du også velge om grafen skal vises i kroner eller kilowattimer. Under forbruksvisning på dag vil du på dagen i dag kun se strømprisen, mens data for forbruket ikke kommer før et par dager etter, fordi vi ikke mottar dataen over ditt strømforbruk før etter 2 døgn fra din netteier. Om du blar et par dager tilbake, kan du se når på døgnet du bruker mest strøm - og se hvordan strømprisen svinger gjennom døgnet. Når du blir kjent med ditt eget forbruk, er det også lettere å flytte strømkrevende forbruk til tider av døgnet som strømprisen er lavere. Eksempler på dette er lading av elbil eller bruk av tørketrommel.

Se dine fakturaer
Her finner du all informasjon du trenger om din faktura - og kan se fakturaarkiv tilbake i tid. Her ser du status på betaling, hva som er forfallsdato, oppsummering av forbruket og hva som er kostnaden til strømforbruk og nettleie, samt enda mer fakturadetaljer. Har du flere anlegg, velger du fra nedtrekksmenyen for å se faktura fra de ulike anleggene.

Administrer profilen din
På det siste menypunktet finner du oversikt over dine avtaler hos LOS, dine unike rabatter i fordelsprogrammet - kan melde flytting og gjøre endringer i din profil hos oss. Du kan oppdatere din kontaktinformasjon - og se og endre dine samtykker. For at vi i LOS skal kunne sende deg informasjon om nye produkter og tjenester, tilbud gjennom LOS fordel og kundeundersøkelser, trenger vi ditt samtykke.

Følg med i appen - framover lanserer vi snart nye funksjoner som familiedeling og mye mer!