– Appen gjør meg til en mer bevisst forbruker

Karoline Høiby Liane fikk akkurat det hun ønsket seg i Coops strømavtale fra LOS. – Nå vet jeg hva som venter meg når strømregningen kommer, og sparer mer strøm etter å ha blitt bevisst på hva jeg faktisk bruker, sier 26-åringen.

image
Karoline Høiby Liane

– Med Coops strømavtale fra LOS har jeg fått en strømleverandør som tar bærekraft på alvor, og et verktøy som gjør det enkelt å følge med på forbruket mitt. Det oppleves fremtidsrettet og viktig. Å få oversikt over eget forbruk er bra både for lommebokas del, men ikke minst av hensyn til miljøet, sier Karoline Høiby Liane.

26-åringen har vært Coop-medlem siden hun flyttet hjemmefra for første gang, og setter stor pris på fordelene medlemskapet gir henne. Da hun ble oppmerksom på Coops gunstige strømavtale fra LOS, var hun aldri i tvil om at dette var aktører hun stolte på.

Trygg og lettvinn løsning

– For meg, som jobber med å lage gode kundeopplevelser på nett, var det også tillitsvekkende at dialogen med leverandøren var så lettvint. Etter å ha sjekket noen ulike alternativer, gikk jeg inn på LOS sine nettsider, via Coop.no, fylte inn litt kontaktinfo – og så gikk alt av seg selv. Jeg slapp å tenke på noe som helst, de sa til og med opp strømavtalen som allerede var på adressen min, forteller hun.

Da Karoline kjøpte leiligheten på Bolteløkka i Oslo, hadde hun nemlig fått tips av den tidligere eieren om å bytte fra den daværende strømleverandøren til en rimeligere avtale. Selv er hun så fornøyd med valget hun tok at hun har anbefalt Coop-avtalen til både venner og familie.

Får medlemsutbytte på strømmen

– Foreldrene mine byttet til Coop og LOS da de hørte hvor gunstig avtalen var for meg, og med enebolig og et større forbruk, får de også et høyere medlemsutbytte. Med strømprisene som har vært i vinter, utgjør de to prosentene fort en betydelig sum.

Selv har Karoline holdt forbruket nede ved hjelp av LOS-appen på mobiltelefonen sin. Den har gitt henne forutsigbarhet gjennom den ekstreme vinteren.

Oversikt og gode vaner

– I appen er det superenkelt å holde oversikten over eget forbruk, og å følge på utviklingen i strømprisene. Man kan følge prisen fra time til time, og på den måten unngå å sette på oppvaskmaskinen og tørketrommelen når strømmen er på det dyreste. For meg har det vært en vekker, jeg hadde ikke noe forhold til hvordan strømprisene endrer seg gjennom døgnet. Jeg har økt bevisstheten rundt eget forbruk, og det er med på å skape gode vaner. For alle som er opptatt av å ikke bruke mer strøm enn nødvendig, vil LOS-appen være en god hjelp i hverdagen, sier Karoline.

Hun liker spesielt godt at appen har et innbydende design og er enkel i bruk.

– Det gjør jo at jeg får lyst til å bruke den, og blir mer bevisst på hva som er nødvendig og unødvendig bruk av strøm. I tillegg viser appen meg hvor mye jeg får i kundeutbytte fra Coop, og det er jo en hyggelig liten bonus, sier hun.

Kirsten Martinsen, partneransvarlig i LOS er veldig glad for at Karoline har så god erfaring med Coop strømavtale fra LOS.

- Hun viser at det å bruke LOS-appen jevnlig er lønnsomt – og gir god kontroll over forbruket. Det er penger å spare på å bruke strømmen smart, for eksempel flytte strømkrevende forbruk til de billigste strømtimene, sier Martinsen.