Rekordmange har valgt Coop strømavtale

Tre år etter lansering av samarbeidet mellom LOS og Coop har rekordmange strømkunder valgt den nye Coop strømavtalen. Coop fremforhandlet strømavtalen på vegne av sine 1,9 millioner medeiere.

image

- Vi kontaktet en rekke strømleverandører, men den eneste som kunne tilby våre medeiere en så god strømavtale var LOS.

Thomas Caesar, senior partner manager i Coop.

Reduserer strømutgiftene med LOS
Familien Aglen fra Kristiansand er en av dem som bestilte Coop-avtalen da den ble lansert. 

- Vi valgte Coop-avtalen fordi det er en god strømavtale med lavt påslag og lav månedspris, og vi er veldig fornøyd med avtalen. Bestillingen var enkel - det tok bare et par minutter, så var vi kunde hos LOS, sier Catharina F. Aglen.

Familien, som består av to voksne og to barn, bor i en enebolig og bruker mye strøm gjennom året.
- Vi er opptatt av å følge med på strømforbruket. Vi har en stor bolig og forsøker å redusere overforbruk. Vi bruker derfor Min side hos LOS til å holde oversikt over vårt strømforbruk, sier Aglen.

- Da vi valgte Coop strømavtale fra LOS, var det også viktig for oss at fakturaen inneholdt både nettleie og strøm. I tillegg synes vi LOS hadde gode kundefordeler, og vi har benyttet oss av flere fordeler de siste årene, forteller Catharina F. Aglen.

Populær strømavtale
Familien er langt fra de eneste som har valgt Coop strømavtale fra LOS. Siden lansering, har rekordmange valgt denne strømavtalen, hvor man som medeier i Coop får 2 % bonus på strømforbruket du betaler for, samt 200 kroner i velkomstbonus.

- Coop-avtalen er en av de aller beste strømavtalene i markedet, og vi har fått rekordmange nye kunder fra hele landet. Vi jobber hver dag med å gi kundene god energi - og er stolte over å ha blant landets mest fornøyde og lojale kunder, forteller Kirsten Martinsen, Partneransvarlig i LOS.

LOS er en av Norges største strømleverandører, og er eid av Agder Energi.
Agder Energi er en av landets største produsenter av den evig fornybare vannkraften.

Bestill COOP strømavtale

Få en av markedets beste strømavtaler du også!

I tillegg få du 200 kr i velkomstbonus
og 2% medlemsbonus på ditt strømforbruk.