pixel code

Hva trenger du hjelp til?

Nå er det mange kunder som har spørsmål om strømpriser og faktura. Det forstår vi godt - og vi jobber på spreng for å svare alle. Beklager kø og ventetid.

Kanskje kan Min side gi deg informasjonen du trenger? Takk for tålmodigheten!

Sjekk din faktura på Min side

Full oversikt og kontroll over dine fakturaer finner du på Min side.

Fortsatt noe du lurer på? Kontakt oss!

Elhub Web Plugin

Elbub er strømbransjens egen portal. Her får du som sluttbruker tilgang til egne målepunkter med tilhørende måleverdier og kontrakter.

Bestille strøm

Vi anbefaler strømavtalen LOS spotpris til de aller fleste. Dette er vår mest populære avtale som har bevist seg å gi lavest pris over tid. Har du et veldig lavt strømforbruk kan det lønne seg å velge en variabel strømavtale. 

Det tar cirka 4 dager å bytte til LOS. Alt du trenger å gjøre er å bestille en av våre strømavtaler, så ordner vi resten for deg - helt gratis. 

Du tegner et strømabonnement ved å bestille en av våre strømavtaler. I bestillingen forteller du oss hvor du vil ha strømmen levert, så ordner vi resten.  

Det eneste du trenger å gjøre er å bestille en av våre strømavtaler. Vi ordner resten for deg, som for eksempel å si opp avtalen med din gamle leverandør. 

Strømprisen er den prisen strømprodusentene til enhver tid får på strømbørsen. Spotprisen, også kalt markedspris, er lik for alle leverandører. På dagens strømpris kan du sjekke hva spotprisen på strøm er fra time til time. Har du en spotprisavtale, er dette prisen du betaler for strømmen akkurat nå. Leverandørens påslag og nettleie kommer i tillegg.