pixel code

Hva trenger du hjelp til?

Høye strømpriser

De siste to månedene har kundesenteret mottatt nesten 50 000 henvendelser. Det gir dessverre lang svartid, men vår høyeste prioritet er å få svart deg. 

De høye strømprisene gir utfordringer for de aller fleste av oss. Med høye priser er det ekstra viktig å få oversikt og innsikt i eget strømforbruk - som igjen kan bidra til å redusere strømregningen. 

Dersom du har en spotprisavtale hos LOS, kan du med LOS-appen hver dag kl. 14 se strømprisen for neste dag. Det gir deg mulighet til å planlegge forbruket av de mest strømkrevende aktivitetene til tider av døgnet som strømprisen er billigere (som lading av ellbil eller bruk av tørketrommel). Tenk også på om du kan senke innetemperaturen med en grad eller to - og kanskje mer i de aller dyreste strømtimene gjennom døgnet. Senker du temperaturen med 1 grad, reduseres strømregningen med 5 prosent.

Sjekk andre strømsparetips i bloggen vår

Sjekk LOS-appen for innsikt i ditt eget strømforbruk. 

Les mer om strømstøtte fra regjeringen.

Sjekk løsningsforslag om du har problemer med innlogging i LOS-appen


Våre åpningstider på telefon i januar er hverdager mellom 10 - 15.30. Grunnet den store pågangen, er svartiden dessverre lang. 

Full oversikt i LOS-appen

Lurer du på hva strømmen din koster akkurat nå? Hvor mye strøm bruker du egentlig - og er forbruket ditt lavere nå enn forrige måned? Hva slags avtale har du egentlig hos LOS? Eller husket du forresten å betale forrige faktura?

 

Alt dette finner du svar på i LOS-appen, hvor du får samlet alt om strømmen på ett sted! 

Bestille strøm

Vi anbefaler strømavtalen LOS spotpris til de aller fleste. Dette er vår mest populære avtale som har bevist seg å gi lavest pris over tid. Har du et veldig lavt strømforbruk kan det lønne seg å velge en variabel strømavtale. 

Det tar cirka 4 dager å bytte til LOS. Alt du trenger å gjøre er å bestille en av våre strømavtaler, så ordner vi resten for deg - helt gratis. 

Du tegner et strømabonnement ved å bestille en av våre strømavtaler. I bestillingen forteller du oss hvor du vil ha strømmen levert, så ordner vi resten.  

Det eneste du trenger å gjøre er å bestille en av våre strømavtaler. Vi ordner resten for deg, som for eksempel å si opp avtalen med din gamle leverandør. 

Strømprisen er den prisen strømprodusentene til enhver tid får på strømbørsen. Spotprisen, også kalt markedspris, er lik for alle leverandører. På dagens strømpris kan du sjekke hva spotprisen på strøm er fra time til time. Har du en spotprisavtale, er dette prisen du betaler for strømmen akkurat nå. Leverandørens påslag og nettleie kommer i tillegg.

Fortsatt noe du lurer på? Kontakt oss!

Elhub Web Plugin

Elbub er strømbransjens egen portal. Her får du som sluttbruker tilgang til egne målepunkter med tilhørende måleverdier og kontrakter.