pixel code

Hva trenger du hjelp til?

Full oversikt i LOS-appen

Med LOS-appen får du innsikt i og oversikt over eget strømforbruk og strømprisene time for time gjennom døgnet. Hver dag kl. 14 legges spotprisen for neste dag ut i appen, slik at du kan planlegge forbruket og unngå de høyeste pristoppene.

 

Å redusere strømforbruket er bra for både lommeboka og miljøet, og LOS-appen er verktøyet som hjelper deg med å kutte strømutgiftene. 

Bundet prisen for juni, juli og august med LOS-forutsigbar? Lurer du på hvorfor du ikke har fastpris i mai også?

Grunnen er at fastprisen ville blitt altfor høy om vi skulle inkludert mai. Vi valgte derfor å utelate mai for en mer gunstig pris for juni, juli og august.

Bestille strøm

Vi anbefaler strømavtalen LOS spotpris til de aller fleste. Dette er vår mest populære avtale som har bevist seg å gi lavest pris over tid. Har du et veldig lavt strømforbruk kan det lønne seg å velge en variabel strømavtale. 

Det tar cirka 4 dager å bytte til LOS. Alt du trenger å gjøre er å bestille en av våre strømavtaler, så ordner vi resten for deg - helt gratis. 

Du tegner et strømabonnement ved å bestille en av våre strømavtaler. I bestillingen forteller du oss hvor du vil ha strømmen levert, så ordner vi resten.  

Det eneste du trenger å gjøre er å bestille en av våre strømavtaler. Vi ordner resten for deg, som for eksempel å si opp avtalen med din gamle leverandør. 

Strømprisen er den prisen strømprodusentene til enhver tid får på strømbørsen. Spotprisen, også kalt markedspris, er lik for alle leverandører. På dagens strømpris kan du sjekke hva spotprisen på strøm er fra time til time. Har du en spotprisavtale, er dette prisen du betaler for strømmen akkurat nå. Leverandørens påslag og nettleie kommer i tillegg.

Fortsatt noe du lurer på? Kundesenteret er åpent  hverdager mellom 09 og 16.

Hvilke muligheter har jeg for å klage?

Elhub Web Plugin

Elbub er strømbransjens egen portal. Her får du som sluttbruker tilgang til egne målepunkter med tilhørende måleverdier og kontrakter.