Få hjelp med LOS-appen her

Dersom du har utfordringer med appen - har vi samlet en oversikt over kjente problemer nedenfor.

Dersom du har hatt den gamle versjonen av LOS-appen er det viktig at du sletter denne før du laster ned den nye.

 

iOS (iPhone)

Søk etter LOS på App Store, eller trykk her for å gå direkte til nedlasting.

 

Android

LOS-appen lastes enkelt ned via Google Play Store her.

 

Per i dag så er det dessverre ikke mulig å legge til flere brukere i appen – men om kort tid vil vi lansere familiedeling, som betyr at flere i husstanden vil få mulighet til å logge inn og bruke appen på samme tid.

Før familiedeling lanseres må du logge inn med telefonnummer og fødselsdato til den personen strømavtalen står på. 

Vi har ikke lagt til alle landkoder for å logge inn i og med en stor andel av våre kunder har norsk mobil nummer. Hvis du behøver pålogging fra et land som mangler ber vi deg vennligst ta kontakt via CHAT på www.los.no eller sende en henvendelse via vårt kontaktskjema med landkode +telefon nummer og ditt kundenummer hos LOS. Da kan vi legge til ditt land slik at du kan logge på.

Trykk på Meny > Innstillinger > Huk av for «vis alle stolper i forbruksgraf» > Lagre.

På forsiden i appen kan du se se estimert strømstøtte. Ved å klikke på pilen til høyre, kommer du inn på detaljene for å se hvordan strømstøtten er utregnet.

Beregning av strømstøtten skjer daglig ut over måneden. På detalj-siden kan du følge med på hva den gjennomsnittlig spotprisen er dag-for-dag slik at du hele tiden er oppdatert. 

Vennligst ta kontakt med LOS Kundeservice og bekreft om ditt telefon nummer er det som er registrert på kundeforholdet hos LOS.

Ettersom kontrakten hos LOS står på et navn mens en husstand gjerne består av 2 ektefeller kan det være avvik i hva som er registrert hos oss.

Dersom bekreftelseskoden er riktig ber vi deg ta kontakt med LOS Kundeservice og bekreft om det er din fødselsdato som er registrert på kundeforholdet hos LOS.  

Ettersom kontrakten hos LOS står på en person mens en husstand gjerne består av 2 ektefeller/samboere kan det være avvik i hva som er registrert hos oss sammenlignet med hva du taster under innlogging. 

Denne blir synlig når prisen har blitt lagt til i appen etter kl. 14 hver dag. Før dette er knappen usynlig.

 

Etter stor etterspørsel fra kundene våre har vi fått på plass kroner per dag igjen. Under forbruk velger du dagen du ønsker oversikt over - her kan du nå velge mellom prisgraf og forbruksgraf. 

 

Trykk på "Bytt til prisgraf" for å se kroner brukt per dag.

 

Dersom du har bundet prisen og vi er innenfor perioden du har bundet prisen for, så vil du se dette på «Din strømpris nå» på hovedsiden i appen.

 

Dersom vi ikke har kommet til fastprisperioden enda, så ber vi om at du sjekker igjen når vi er kommet inn i fastprisperioden.

Dette skyldes en feil i vårt system. Dette er kun en visningsfeil – så lenge du kun har èn strømavtale hos oss, så fakturerer vi deg kun for den ene måleren. Ta gjerne kontakt med vårt kundesenter, så ordner vi dette enkelt for deg.

Dette er kun en visningsfeil som skyldes en feil i vårt system. Ta gjerne kontakt med vårt kundesenter, så ordner vi dette enkelt for deg.

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Chat med en kundebehandler  

Klikk "chat nå" nede i høyre hjørne

Kontakt oss på telefon 

Tlf: 38 60 85 00

Åpningstid er hverdager mellom 9 - 15


Vi gjør oppmerksom på at samtalene vil bli tatt opp for kvalitetssikring og opplæring. Du som kunde kan reservere deg for opptak. 

Ønsker du å kontakte oss utenfor åpningstid?