Bestille strøm

Her får du svar på de vanligste spørsmålene om hvordan du bestiller strøm. Om du er usikker på hvilken strømavtale som passer for deg, kan du gjerne kontakte oss - så finner vi den avtalen som er best for deg og ditt strømforbruk.

Bestille strøm

Vi anbefaler strømavtalen LOS spotpris til de aller fleste. Dette er vår mest populære avtale som har bevist seg å gi lavest pris over tid.

Det tar cirka 4 dager å bytte til LOS. Alt du trenger å gjøre er å bestille en av våre strømavtaler, så ordner vi resten for deg - helt gratis. 

Strømprisen er den prisen strømprodusentene til enhver tid får på strømbørsen. Spotprisen, også kalt markedspris, er lik for alle leverandører. På dagens strømpris kan du sjekke hva spotprisen på strøm er fra time til time. Har du en spotprisavtale, er dette prisen du betaler for strømmen akkurat nå. Leverandørens påslag og nettleie kommer i tillegg.

Det eneste du trenger å gjøre er å bestille en av våre strømavtaler. Vi ordner resten for deg, som for eksempel å si opp avtalen med din gamle leverandør. 

Du tegner et strømabonnement ved å bestille en av våre strømavtaler. I bestillingen forteller du oss hvor du vil ha strømmen levert, så ordner vi resten.  

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Chat med en kundebehandler  

Klikk "chat nå" nede i høyre hjørne

Kontakt oss på telefon 

Tlf: 38 60 85 00

Åpningstid er hverdager mellom 9 - 15


Vi gjør oppmerksom på at samtalene vil bli tatt opp for kvalitetssikring og opplæring. Du som kunde kan reservere deg for opptak. 

Ønsker du å kontakte oss utenfor åpningstid?