Vanligste spørsmål og svar på varmepumpe

Hvor mye man sparer ved å installere en varmepumpe vil alltid være individuelt, siden ulike husstander har forskjellige behov. Besparelsen avhenger også av boligens størrelse, isolasjon, klimaet ute, hvor høye strømprisene er og om modell og dimensjon på pumpen er optimal med tanke på din bolig.

 

Siden en varmepumpe som regel gir tre til fem ganger mer kW igjen med varme enn hva den bruker i strøm, vil besparelsen ofte være svært god. 

Ja, Mitsubishi Kaiteki har innebygd Wifi.

Last ned pdf for WIFI tilkobling her 

Følg oppsett til Access point metoden. 

Varmepumpen bør plasseres i det største rommet i boligen, ofte er dette stue eller stue/kjøkken.

Da utnytter du varmen best og får mest mulig spredning. Jo større åpne områder du har i boligen, jo bedre utnyttelse av varmepumpen vil du få. Installatør vil hjelpe deg med å finne en mest ideell plassering.

Ja, det er gratis!

Vi har dessverre ikke mulighet til å stille på fysisk befaring. Våre erfarne installatører vil hjelpe deg med å finne den mest ideelle plasseringen av varmepumpen. Installatør vil ta kontakt med deg i forkant av installasjon for avklaringer / digital befaring.
 

Med riktig service og renhold kan du forvente 12-15 års levetid på varmepumpen.

Varmepumpe må tilkobles en utekontakt med forankoblet jordfeilbryter 30mA og 16A kurs med nok kapasitet. Enkelte av våre installatører er også elektrikere og kan bistå med elektrikertjenester ved behov. Ta kontakt med din installatør.

Elektrikerarbeidet er ikke inkludert i standard montering. Enkelte av våre installatører er også elektrikere og kan bistå med elektrikertjenester ved behov. Se avtalevilkår for mer informasjon vedrørende montering!

Ta kontakt med din installatør for å avtale serviceavtale.

Leveringstid vil variere av om vi er i høy- eller lavsesong. Vi ønsker å installere varmepumpen hos deg så fort det lar seg gjøre. Normalt regner vi 2 til 4 uker leveringstid, men ved høysesong kan leveringstid bli noe lengre. Installatør ringer deg noen dager etter bestilling for å avtale tid for installasjon.

Ja, det følger med bruksanvisning til varmepumpen. Den leveres ved montering. Forenklet manual kan du laste ned her 

Ja, montør hjelper gjerne med demonteringen mot et tillegg. Dette avtales med montør og faktureres direkte.

Få mer informasjon og bestill varmepumpe her

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Chat med en kundebehandler  

Klikk "chat nå" nede i høyre hjørne

Kontakt oss på telefon 

Tlf: 38 60 85 00

Åpningstid er hverdager mellom 9 - 15


Vi gjør oppmerksom på at samtalene vil bli tatt opp for kvalitetssikring og opplæring. Du som kunde kan reservere deg for opptak. 

Ønsker du å kontakte oss utenfor åpningstid?