Flytting

Her får du svar på de vanligste spørsmålene om flytting av strømmen

Ofte stilte spørsmål

Når du skal flytte er det to ting du må gjøre.

  1. Du må si opp strømmen på din gamle adresse senest 7 dager før du flytter ut
  2. Du må bestille strøm til adressen du flytter til. 

Velg "meld flytting" fra menyen, så hjelper vi deg å ordne alt sammen, enten du er kunde eller ei. 

Du må si opp strømmen i boligen du flytter ut av senest syv dager før du flytter ut. Du kan gjøre det så snart du vet hvilken dato du flytter ut. Jo før jo bedre, så er du sikker på at du ikke må betale strømregningen til de som flytter inn.

Det er dessverre ikke mulig å melde flytting av strøm tilbake i tid. Hvis du glemte dette, må du passe på at de som flytter inn i din gamle bolig bestiller strøm fra dagen de flytter inn. Da vil strømavtalen din automatisk bli sagt opp.

Hvis de som flytter inn ikke fikser dette, er det du som må betale for strømmen deres. Gir du oss kontaktinformasjon til de som flytter inn, kan vi hjelpe deg med dette.  

Siden netteier er pliktig til å levere strøm til deg, vil du få strøm selv om du ikke har bestilt det. Dette kalles ventestrøm/leveringspliktlig strøm, og den er opptil 30 % dyrere enn hos oss.

Du bør derfor bestille strøm til din nye adresse så snart du kan for å unngå en høy strømregning. 

Alt du trenger å gjøre, er å melde flytting i LOS-appen. Vi avslutter avtalen i din gamle bolig før du flytter ut, og har strøm på plass i din nye bolig når du flyttter inn. 

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Chat med en kundebehandler  

Klikk "chat nå" nede i høyre hjørne

Kontakt oss på telefon 

Tlf: 38 60 85 00

Åpningstid er hverdager mellom 9 - 15


Vi gjør oppmerksom på at samtalene vil bli tatt opp for kvalitetssikring og opplæring. Du som kunde kan reservere deg for opptak. 

Ønsker du å kontakte oss utenfor åpningstid?