Tilbake til Kundeservice

Slik velger du strømavtalen som passer best for deg

I LOS er vi opptatt av å tilby våre kunder konkurransedyktige strømavtaler. Noen avtaler passer best for deg med lavt og periodevis forbruk, mens andre avtaler passer for deg med høyere forbruk. Enkelte kunder ønsker forutsigbarhet, mens andre synes det er fint å følge svingningene i markedet. Vi hjelper deg med å finne den avtalen som passer best for deg.

Forutsigbarhet
For deg som ikke ønsker å følge med på utviklingen i strømprisene, vil en fastprisavtale være et godt alternativ. Med LOS Strøm Fastpris har du en enkel og trygg strømavtale med lik strømpris hele året. Avtalen gir deg en fast strømpris i 12 måneder, og gir deg best mulig forutsigbarhet og kontroll over strømutgiftene.


Følger markedet
LOS Strøm Innkjøpspris er strømavtalen som følger markedsprisen på strøm. Dette er vår kundefavoritt, og valgt av over 55 prosent av våre kunder. Med denne strømavtalen får du strøm til samme pris som vi kjøper den for på strømbørsen. Strømprisen vil variere etter svingningene på børsen, avhengig av tilbud og etterspørsel.


Prisvarsel
LOS Strøm Flytende er vår standardavtale. Med denne avtalen følger også prisutviklingen på strømbørsen, men har litt større forutsigbarhet. Prisendringer på denne strømavtalen varsles to uker i forkant. Ønsker du informasjon og faktura elektronisk, er LOS strøm eKunde et godt alternativ.


Garanti
Med strømavtalen LOS Strøm Topp 10-garanti, gir vi deg garanti for at strømprisen i løpet av året skal være blant landets ti rimeligste variable strømavtaler målt mot en representativ liste av strømleverandører. Denne avtalen passer godt for deg som har bolig med lavt forbruk eller fritidsbolig med periodevis forbruk.


Du finner oversikt over alle våre strømavtaler her

Fant du ikke det du lette etter?