Anine får støtte til sin crossfit-satsning

For to år siden var Anine Keen Hansen en av de unge talentene som mottok støtte fra LOS-fondet til idretten crossfit. Nå inngår hun og LOS-fondet et samarbeid for å sikre Anine støtte for videre satsning mot crossfit-toppen.

- Jeg søkte LOS-fondet først og fremst fordi idretten jeg driver med ikke er så populær i Norge ennå – og det er derfor ikke mye penger å hente til satsning. Derimot koster det mye å drive med idretten, og jeg trengte derfor hjelp. Jeg har søkt støtte hos mange og blitt avvist, men da jeg hørte om LOS-fondet – og at de også støtter mindre idrettsgrener enn bare fotball og ski – synes jeg det var kult og tenkte jeg måtte søke.

Og det var et smart trekk, Anine fikk 10 000 kroner i støtte fra LOS-fondet da hun søkte første gang i 2020. Da juryen mottok ny søknad fra Anine i år, bestemte LOS seg for å bidra med et fast beløp til crossfit-satsningen de neste to årene på 25 000 kroner.

Anine har ikke bare vist at hun kan nå langt på kort tid – hun har også karisma og ønske om å utvikle seg som smitter. Hun anbefaler alle unge på Agder som går med en drøm og ønsker støtte til satsning innenfor idrett, kultur eller friluftsliv til å søke støtte fra LOS-fondet.

- Det er en kjempefin mulighet til å få vist fram ditt engasjement. Vis at du tørr å satse – og ikke gi opp, avslutter hun.

Crossfit er en sport som kombinerer høyintensiv trening, vektløfting og kondisjon. Sporten har hatt en økende popularitet i de siste årene, spesielt i utlandet.