LOS Fondets Drømmefinale 2016

  • Her er årets Drømmefinalister


Skøyteskole for barn og ungdom

Arendal Skøiteklub har fostret noen av landets beste skøyteløpere. Nå vil klubben styrke rekrutteringsarbeidet og få flere barn og ungdommer på gli. – Flere av våre medlemmer er blant Norges og verdens beste skøyteløpere. Vi har en rekordrask utendørsbane, dyktige trenere og høy kompetanse om skøyting. Dette skal vi gjøre bruk av i en ny satsing, sier Øystein Grødum, leder i Arendal Skøiteklub (ASK).

Les mer om Arendal Skøiteklub og stem her!


Klatrevegg for voldsutsatte barn

- Vi vil bygge en klatrevegg for barn som fortjener muligheten til å nå til topps, sier Ada Sofie Austegard i Stine Sofies Stiftelse.
I august åpner Stine Sofie Senteret i Grimstad, verdens første mestringssenter for voldsutsatte barn. Her skal barn fra hele landet komme, sammen med sine trygge omsorgspersoner og søsken, for å skape gode opplevelser.

Les mer om Stine Sofie Senteret og stem her!


Tuva & Mia vil lage plate

De har millioner av visninger på YouTube. Nå håper Tuva og Mia Francke på å få råd til å spille inn sin første plate.
- En plate med noen nye sanger og noen cover-låter er ikke bare en drøm, men også et naturlig steg videre for oss. Vi har lyst til å vise mer av oss selv og utvikle musikken vår videre, sier Mia (13) og Tuva (16).

Les mer om Tuva & Mia og stem her!


Skianlegg på Sandripheia

Norges flotteste arena for langrenn og skiskyting kan stå ferdig på Sandripheia i Vennesla om noen år, med støtte fra LOS Fondet.
- Det er en ti år gammel drøm som kan gå i oppfyllelse. Planen er å bygge et anlegg for en hel landsdel. Mer enn 120 000 sørlendinger bor mindre enn en halvtime unna Sandripheia, sier Hans Kristian Hægeland, leder i Øvrebø ski, som står bak planene.

Les mer om Øvrebø Ski og stem her!

Fant du ikke det du lette etter?