Grimstad Bokseklubb

Grimstad bokseklubb er et samlingspunkt for alle barn, ungdom og voksene som er interesserte i denne idretten. Klubben har flinke trenere som bidrar til at alle føler seg velkommen i det gode miljøet klubben har.

Dette sier Øyvind Lien i Grimstad Bokseklubb. Sammen med Henning Lillejord og Stig Petter Navjord er han en av flere ildsjeler i Grimstad bokseklubb som sammen med medlemmene bruker mye tid på å pusse opp et gammelt lokale til klubbens nye samlingssted. All økonomisk støtte er derfor svært kjærkommen.

− Klubben skulle gjerne hatt bedre økonomi, men vi har dessverre ikke så mye å rutte med. At vi er en av finalekandidatene i LOS Fondets drømmefinale er helt fantastisk. Barna og ungdommen som går her fortjener dette, sier Øyvind fornøyd.

− Vi har flinke trenere i klubben, som tar godt vare på de unge som kommer hit. Et støttende og inkluderende miljø er viktig for dem som ønsker å satse på denne sporten, Sier Øyvind, som legger til at klubbens unge utøver har gjort det bra i flere turneringer og stevner.

Med nytt klubblokale, håper Grimstad bokseklubb nå at midlene fra LOS Fondets drømmefinale kan bidra til å få nytt utstyr på plass.