Kvinesdal Idrettslag

Mange ildsjeler, en god dugnadsånd og et stort hjerte for bygda. Dette er det som preger Kvinesdal Idrettslag. Nå står opprusting og utbygging av bygg på planen for det aktive idrettslaget.

− Kvinesdal IL har i dag ca. 450 medlemmer, og av disse er ca. 350 mellom 6 og 20 år. Idrettslaget drives av nærmere 100 personer som yter sin innsats i form av styreverv, treneransvar, oppmenn, dommere, eller annen dugnadshjelp, forteller Jan Rob, som er styreleder i Kvinesdal Idrettslag.

Kvinesdal Stadion er klubbens naturlige samlingspunkt, og er en pulserende og levende arena med hovedfokus på barn og ungdom i et integrerende miljø. Idrettslaget hadde i 2017 23 ulike lag i aksjon fra de yngste til de eldste.

− Vi har nettopp bygget en ny flott innendørshall, noe som har vært en stor investering for klubben. Vi strever for å holde hjulene i gang, men der det er vilje er det også evne til å få ting til. Vi har mange flotte store arrangementer gjennom året, til glede for hele bygda, sier Jan entusiastisk.

Styret i Kvinesdal Idrettslag har flere spennende planer for framtiden som blant annet innebærer opprustning og utbygging av bygg på anlegget.

− Vi har satt i gang anleggsutbygging, men har for tiden tatt en liten pause. Banklånene er for øyeblikket noe større enn vi ønsker, men nå håper vi at støtten fra LOS Fondet vil bidra til å få dette arbeidet i gang igjen slik at vi kan realisere drømmene, avslutter Jan Rob.