Vinnere av Drømmefinalen 2018

- Dette er helt fantastisk! Det har vært en enorm mobilisering for avstemmingen i LOS Fondets drømmefinale, og det har vært så spennende. Denne støtten betyr utrolig mye, sier Sindy Brandser i Kvinesdal Idrettslag. Søndag gikk laget helt til topps i LOS Fondets Drømmefinale for 2018.

Kvinesdal IL har i dag ca. 450 medlemmer, og av disse er ca. 350 mellom 6 og 20 år. Idrettslaget drives av nærmere 100 personer som yter sin innsats i form av styreverv, treneransvar, oppmenn, dommere, eller annen dugnadshjelp.

Kvinesdal Stadion er klubbens naturlige samlingspunkt, og er en pulserende og levende arena med hovedfokus på barn og ungdom i et integrerende miljø. Idrettslaget hadde i 2017 23 ulike lag i aksjon fra de yngste til de eldste.

- Kvinesdal Idrettslag har flere spennende planer for framtiden som blant annet innebærer opprustning og utbygging anlegget, så her kommer støtten fra LOS Fondet svært godt med, sier Sindy Brandser.

Stort engasjement
Margit Unander, administrerende direktør i LOS, synes det er flott at det er stort engasjement rundt LOS Fondets Drømmefinale.

- Det er kommet inn vel 45.000 stemmer på de fire finalistene, og det er ny rekord i Drømmefinalen. Alle finalistene har har mobilisert for å sanke stemmer, men det er ikke tvil om at de i vest og øst har vært ekstra ivrige i sosiale kanaler. Det har gitt resultater, sier Margit Unader fornøyd. 

1 million til barn og unge
LOS Fondet deler hvert å ut 1 million kroner til barn og unge på Sørlandet for å bidra til å realisere små og store drømmer blant unge mennesker i landsdelen. Millionen deles ut fire ganger i året, men halvparten deles ut under Drømmefinalen i september.

Årets drømmefinale endte slik: Kvinesdal Idrettslag: 200.000 kroner, Risør Ungdomsteater: 150.000 kroner, Grimstad Bokseklubb: 100.000 kroner, og Blå Kors - Vision Skatepark 50.000 kroner.

 

image
Risør Ungdomsteater fikk 150.000 kroner i LOS Fondets Drømmefinale
image
Grimstad Bokseklubb fikk 100.000 kroner I LOS Fondets Drømmefinale.
image
Blå Kors - Vision Skatepark i Kristiansand fikk 50.000 kroner i LOS Fondets Drømmefinale