Drømmefinalistene 2020

LOS-fondets drømmefinale 2020 er i gang - hvor årets tre drømmefinalister mottar til sammen 300.000 kroner. Vi fikk mange gode søknader, og her kan du lese mer om de tre finalistene.

Drømmefinalist: Nikkolaj Gulbrandsen - friidrett, Kristiansand

Snart 16 år gamle Nikkolaj er en ung og dyktig parautøver i friidrett. Han konkurrerer i 100-meter og lengdehopp. Han er med i paraung ved Olympiatoppen og en del av Friidrettsforbundets TeamYng. Nikkolaj søker støtte til å kunne satse videre på drømmen sin.

Drømmefinalist:Lilli Lotta Melhus - fiolin, Mandal

11 år gamle Lilli Lotta er et ungt talent som drømmer om å spille musikk på verdensscenen. Fra hun startet å spille fiolin har interessen økt - og nå søker hun støtte for å kjøpe en ny fiolin og bue. 

Drømmefinalist: Froland IL skiskyting

Idrettslaget er fylt av ildsjeler, fra de rundt 70 aktive unge utøverne mellom 8 og 19 år, til dedikerte foreldre som stiller opp - og dyktige trenere som følger opp hver enkelt. Klubben søker om støtte til innkjøp av utstyr som rulleski og skiskytterrifler. 

15. september vil LOS-fondets jury avgjøre hvilken drømmefinalist som stikker av med hovedpremien på 150.000 kroner, hvem som blir nummer to med 100.000 kroner og hvem som får tredjeplassen og 50.000 kroner.

Drømmefinalen arrangeres ikke som normalt under LOS-dagen i Dyreparken, siden årets LOS-dagen er avlyst grunnet korona.