Opplev The Book of Mormon

  • Lørdag 18. november 2017
  • Billett kr 440
  • Billett og hotell m/ frokost - kr 1 000 per person

Den kritikerroste musikalen spilles for første gang i Norge og på Det Norske Teatret. Den overraskende og satiriske forestillingen har vært en stor publikumssuksess på Broadway og West End. Vidar Magnussen debuterer som regissør når vi følger to unge misjonærer på sitt første utenlandsopphold.

For kun kr 1 000 får du både billett og overnatting med frokost. Ønsker du kun rabattert billett, får du dette til kun kr 440 (ordinær pris kr 630). 


"The genii of South Park hit Broadway, and history is made"
Rolling Stone

"The best musical of this century"
The New York Times

"Book of Mormon restores faith in musicals"
The Washington Post 


Humor om religion - med en stor dose kjærlighet
Mange har hatt en ung, velkledd og hyggelig mormoner på døra. Men få har sluppet han inn. Det gjør vi. Med Vidar Magnussen som debutant i registolen følger vi to unge misjonærer på sitt første utenlandsopphold. De blir sendt til Uganda. Utfordringene er langt større enn de kunne forestille seg. Der de håpet å kunne spre ordet om den viktige boka som vil gi deg et bedre og mer opplyst liv, møter de et lokalsamfunn som strever med aids, sult, omskjæring og lokale krigsherrer. Møtet blir mildt sagt en kulturkrasj, men en mormoner gir aldri opp. Og han tror – også på det mest usannsynlige.

Dette er en overraskende og satirisk musikal om religion, som har sprengt alle grenser for hva en kan tulle med – og komme unna med. 

Bestill:
Logg deg inn på Min Side for å bestille.
Ved første innlogging trenger du kundenummer og pinkode som du finner på din faktura.

Fant du ikke det du lette etter?