Inngår samarbeid med FK Jerv

LOS og Entelios inngår ny samarbeidsavtale med eliteserieklubben FK Jerv. For Grimstad-klubben betyr det mye at Agder Energi gjennom sine markedsselskaper går inn som ny sponsor.

image
Trener i Jerv Arne Sandstø og konserndirektør Atle Knudsen

Det er utrolig gøy at flere legger merke til oss og vil bli med oss i årene framover. Uten slike samarbeidspartnere kunne vi ikke holdt på med det vi gjør, sier daglig leder i Jerv, Jon Ole Reinhardsen.

Den ferske sponsoravtalen ble signert på hjemmebanen Levermyr i Grimstad bare uker foran eliteseriestarten – hvor Jerv for første gang i historien spiller på øverste nivå. Sponsoravtalen med LOS og Entelios er en av Jervs fem største avtaler og har en varighet på to år, med mulighet for forlengelse.

- Vi vil bidra til at året i eliteserien blir en suksess, og at de lykkes sportslig både i år og årene som kommer. Det er viktig at også næringslivet i landsdelen støtter opp om Jervs fantastiske historie, sier Atle Knudsen, som er konserndirektør i Agder Energi og styreleder i LOS og Entelios.

Margit Unander, som er administrerende direktør i LOS, supplerer
- Nå følte vi tiden var riktig for å gå inn i Jerv og bli en tydelig sponsor. Jerv har et enormt engasjement, og må ha med seg publikum og hele lokalsamfunnet. Sesongen blir tøff, men klubben har et godt grunnlag til å komme seg gjennom dette på en fin måte, sier Unander.

Avtalen innebærer blant annet at LOS blir profilert på Jervs drakter, men Entelios blir profilert på trenerteamets utstyr. Begge selskapene blir også godt synlige på arenaen.

LOS er en av landets største strømleverandører med privatkunder over hele Norge. Søsterselskapet Entelios er et ledende strømselskap for bedriftsmarkedet i hele Norden.

image
Fra venstre: Arne Sandstø, Margit Unander, Jon Ole Reinhardsen, Atle Knudsen og Iman Mafi.