Lansering av hjemmelader er en suksess

I mars lanserte LOS tilbud på hjemmelader til kunder som ønsker å lade elbilen raskt og sikkert hjemme. Pågangen av kunder som har bestilt hjemmelader har vært langt større enn ventet, og nesten alle har valgt nedbetaling over strømregningen.

image

- Vi er veldig fornøyd med hvordan vårt nye konsept med hjemmeladere er mottatt. Den første måneden har vi solgt langt flere hjemmeladere enn forventet, forteller Ingrid Lofnes, senior forretningsutvikler i LOS.

Kunder i LOS kan bestille rask og sikker hjemmelading med Easee, en kraftfull og fremtidsrettet elbilader.

- Markedet kryr av hjemmeladere for elbil, og vi har vært opptatt av å finne den beste løsningen for våre kunder. Valget falt på Easee, en norskprodusert laderobot som innehar alle kvalitetene vi ønsker oss, forklarer Lofnes.

Nedbetaling over strømregningen 
Kunder kan velge nedbetaling over strømregningen til kun 444 kroner i måneden i 36 måneder, uten renter eller gebyrer, eller betale hele beløpet med en gang.

- Nesten alle som har bestilt laderen har valgt å betale den over strømregningen. Ved å dele opp betalingen på denne måten blir terskelen for å bestille produktet lavere, da utgiftene fordeles over 36 måneder helt uten ekstra kostnader, forteller Lofnes.

Ferdig installert
Montering av hjemmeladeren er inkludert i prisen, og LOS har valgt OneCo som samarbeidspartner. Kunden får hjemmeladeren levert hjem til seg, ferdig montert, og montørene har hatt travle dager etter lanseringen.

- Kampanjen traff godt på innhold, pris og produkt. Nesten alle bestillingene er montert, og det har gått nesten knirkefritt med installasjonene. Da vi ble rammet av korona, har vi merket nedgang i salget og har også utsatt installasjon hos noen kunder etter deres ønske, men dette håper vi normaliserer seg når hverdagen kommer tilbake, forteller installatør Øystein Støle i OneCo.

- Vi i OneCo ser utelukkende positivt på samarbeidet med LOS så langt, og ser at vi har truffet godt i markedet med riktig produkt og kampanjepris, samt avbetalingsløsning som vi ser de fleste har benyttet seg av, sier Støle.

Enklere å velge fornybare løsninger 
Med hjemmelader tilbyr nå LOS enda flere tjenester for sine miljøbevisste kunder som ønsker å gjøre en forskjell.

- Vi har mange kunder som er opptatt av miljø og klima, og nå var vi glade for å kunne tilby løsninger for hjemmelader. Fra før har vi konsepter som ladestrøm, som gir rabatt ved ladestasjonene til Grønn kontakt, og vi har vært tidlig ute med solstrøm.

- Vi har samarbeidet med Otovo i flere år, som er landets ledende leverandør av solceller til privatkunder. Vi har tilrettelagt for at kunder med solcelleanlegg kan selge overskuddsproduksjon tilbake til oss. Nå kan kunder som har solstrøm og hjemmelader lade elbilen med egenprodusert fornybar energi. Det er viktig for oss i LOS å ta ansvar for en grønnere og mer bærekraftig framtid, og vi er stolte av å kunne tilby gode løsninger for kundene, avslutter Lofnes.


Vil du vite mer?
Les mer om hjemmelader fra LOS 
Les mer om aktuell kampanje for solstrøm