LOS er ny hovedsamarbeidspartner i Barnefilmfestivalen

Barnefilmfestivalen og LOS har inngått en treårig samarbeidsavtale, hvor vi blir en av festivalens to hovedsamarbeidspartnere. Festivalen er Norges største filmfestival for barn og unge, og går av stabelen 29. april til 4. mai.

image

- LOS har i flere år støttet aktiviteter for barn og unge på Sørlandet. Når vi nå får LOS inn som hovedsamarbeidspartner sammen med Dyreparken, blir vi både stolte og glade. LOS er en partner som ser verdien av å tilby kulturopplevelser av høy kunstnerisk kvalitet for barn og unge. Sammen med våre partnere vil vi bidra til å forsterke Kristiansand som «Barnas by», sier programsjef og konstituert daglig leder i Barnefilmfestivalen, Stina Ask Mikkelsen.

- Vi synes det er utrolig hva Barnefilmfestivalen har fått til. Fra å være en liten, ukjent festival, har den blitt en anerkjent arena for de beste filmskaperne i verden, og et av Norges største kulturarrangement for barn og unge. Vi deler festivalens engasjement for både Sørlandet og målgruppen, og er veldig glade for å få være med å bidra, sier Tone T. Skogdalen, leder for marked og kommunikasjon i LOS.

Barnefilmfestivalen har vokst til å bli Norges største og blant Nordens ledende filmfestivaler for barn og unge. Det vises film fra morgen til kveld under hele festivalen for barnehager, skoler og familier. Det arrangeres også en rekke filmverksteder og publikumsarrangement.

- Vi ønsker å gi våre kunder gode opplevelser - og har et omfattende fordelsprogram med samarbeidspartnere over hele landet. Til Barnefilmfestivalen inviterer vi kunder til en egen kinoforestilling, og skal også ha aktiviteter under den store familiedagen på lørdagen, sier Skogdalen.

For Barnefilmfestivalen betyr samarbeidet at de kan nå ut til enda flere barn og unge på Sørlandet.
- LOS har en sterk forankring blant barnefamilier i vår landsdel. Gjennom dette samarbeidet vil vi virkelig kunne ta posisjonen som Norges største kulturfestival for barn og unge, avslutter Ask Mikkelsen.

Foto: Stina Ask Mikkelsen - Barnefilmfestivalen, Tone T. Skogdalen - LOS, Trond Backer - Barnefilmfestivalen og Kirsten Martinsen - LOS.