LOS har landets mest fornøyde strømkunder

LOS går til topps på den nasjonale målingen EPSI 2019, som måler kundetilfredshet og lojalitet blant landets strømleverandører. LOS har i mange år scoret høyt på tilsvarende målinger, men inntar for første gang topplasseringen.

image

- Vi er veldig stolte over å ha tatt førsteplassen. Høy kundetilfredshet og lojalitet kommer som et resultat av systematisk og langsiktig arbeid, og undersøkelsen bekrefter at kundene synes vi har lykkes godt i dette arbeidet. Det sier Margit Unander, som er administrerende direktør i LOS. LOS er landets fjerde største strømleverandør og er eid av Agder Energi.

- Det er i år LOS som kan skilte med de mest fornøyde strømkundene. LOS kan vise til fremgang fra i fjor, og har blitt flinkere på å levere på de forventningene som kundene har, forklarer Fredrik Høst, daglig leder i EPSI Rating Norway.

Høst skriver videre at LOS dessuten er en ener på det å holde kundene godt informert om ting som påvirker kundeforholdet, og fremstår som en solid og pålitelig leverandør av strøm.

Sammen med nesten 50 ansatte hos strømleverandøren med base i Kristiansand, har Margit Unander ekstra god grunn til å være fornøyd med årets resultater. De siste årene har nemlig konkurranseintensiteten i strømbransjen økt kraftig.

- Vi ser store endringer i atferd, behov og forventninger hos kundene og bytteaktiviteten mellom leverandørene er høy. At jobben våre fantastiske medarbeidere gjør hver dag gir gode resultater, bekrefter denne undersøkelsen. Det gir motivasjon på å stå på videre for å sikre kundene den beste kundeopplevelsen hos LOS, forteller Unander.

EPSI Rating Norway gjennomfører årlig en kundetilfredshetundersøkelse blant strømleverandørene i Norge ved å spørre kunder om opplevelsen med de ulike selskapene. LOS leverer svært gode resultater på alle parametere i undersøkelsen, og er eneste leverandør som skårer over bransjenivået på alle driverne.

Se resultatene i årets undersøkelse her.

Disse strømleverandørene er med i EPSI-undersøkelsen: 
Eidsiva Marked
Fjordkraft
Fortum
Gudbrandsdal Energi
Hafslund Strøm
LOS
Lyse
NorgesEnergi
NTE
Trøndelagskraft
Øvrige leverandører