Det er enkelt og lønnsomt å være LOS-kunde

Du vet det kanskje allerede. Som LOS-kunde har du en konkurransedyktig strømavtale, du får alt på en faktura, og det er ingen forskuddsbetaling. I tillegg er kundeservicen på topp, og du får et fordelsprogram med en rekke lønnsomme tilbud.

Det er ingen grunn til å endre på noe som fungerer godt. I LOS tenker vi at du skal ha energi til det du vil, og ikke bruke energi på å holde oversikt over regningene. Derfor får du alt på én faktura, og ingen forskuddsbetaling.

Konkurransedyktig strømavtale
Uansett hvilken strømavtale du velger, kan du være trygg på at våre priser er konkurransedyktige og at vi finner den avtalen som passer deg best. Med én faktura kan du enkelt og greit holde oversikten over ditt strømforbruk fra måned til måned.

Vi hjelper deg
Skal du flytte, eller gjøre endringer i strømavtalen? Våre dyktige kundebehandlere ønsker å yte deg topp kundeservice.

Topp kundeservice
Vi er der når du trenger oss. Chat med oss på los.no, snakk med oss på Facebook, ring, send en epost, eller stikk innom vårt kontor. Vårt kundesenter er i norgestoppen på kundetilfredshet. Der skal vi fortsette å være.

Lønnsomme fordeler
Du får mange tilbud gjennom hele året, og vi oppdaterer stadig fordelsprogrammet vårt. Gjennom samarbeid med store kjente aktører på Sørlandet gir vi deg gode opplevelser, gratis eller med solide rabatter. Bruker du fordelene, kan en familie på fire spare mer enn 10.000 kroner i året. Her kan du lese mer om vårt fordelsprogram.

Støtte til lokalsamfunnet
Unge menneskers kreativitet og engasjement er ubetalelig. Det er bakgrunnen for at LOS Fondet hvert år deler ut 1 million kroner til barn og unge på Sørlandet. Les mer om hvordan din strømleverandør gir energi til lokalsamfunnet.

Lokalt eierskap med miljøansvar
Det er kanskje ikke så unaturlig at 8 av 10 sørlendinger velger strøm fra LOS i stikkontakten. LOS er et heleid datterselskap av Agder Energi, med hovedkontor i Kristiansand. Vi holder til nær deg, og kjenner kundene våre. Vårt overskudd går til eierkommunene i Aust- og Vest-Agder. Dessuten tar vi miljøansvar og ønsker å forvalte naturressursene på en god måte. Derfor er LOS både Miljøfyrtårnsertifisert og medlem av Klimapartnere.

 

Fant du ikke det du lette etter?