Det er enkelt og lønnsomt å være LOS-kunde

Du vet det kanskje allerede. Som LOS-kunde har du en konkurransedyktig strømavtale, og det er ingen forskuddsbetaling. I tillegg er kundeservicen på topp, og du får et fordelsprogram med en rekke lønnsomme tilbud.

Det er ingen grunn til å endre på noe som fungerer godt. I LOS tenker vi at du skal ha energi til det du vil, og ikke bruke energi på å lete etter nye tilbud. Selvfølgelig er det ingen forskuddsbetaling, slik at du betaler for faktisk strømforbruk.

Konkurransedyktig strømavtale
Uansett hvilken strømavtale du velger, kan du være trygg på at våre priser er konkurransedyktige og at vi finner den avtalen som passer deg best. Det er enkelt og greit holde oversikten over ditt strømforbruk fra måned til måned.

Vi hjelper deg
Skal du flytte, eller gjøre endringer i strømavtalen? Våre dyktige kundebehandlere ønsker å yte deg topp kundeservice.

Topp kundeservice
Vi er der når du trenger oss. Chat med oss på los.no, snakk med oss på Facebook, ring, eller send en epost. Vårt kundesenter er i norgestoppen på kundetilfredshet. Der skal vi fortsette å være.

Lønnsomme fordeler
Du får mange tilbud gjennom hele året, og vi oppdaterer stadig fordelsprogrammet vårt. Gjennom samarbeid med store kjente aktører på Sørlandet gir vi deg gode opplevelser, gratis eller med solide rabatter. Bruker du fordelene, kan en familie på fire spare mer enn 10.000 kroner i året. Her kan du lese mer om vårt fordelsprogram.

Fant du ikke det du lette etter?