EnergiLOSEN

Med EnergiLOSEN får du tips om hvordan du kan bruke strømmen smartere, informasjon om nye energiløsninger og innsikt i hva som styrer strømprisen i markedet.

Tusen takk for tilliten!

Tusen takk for tilliten!

Flere nasjonale undersøkelser av kundetilfredshet i strømbransjen viser at LOS-kunder er mer fornøyde og lojale enn andre strømkunder – og sånn har det vært i flere år.

Smart og nyttig Bruk strømmen smart - spar penger!

Bruk strømmen smart - spar penger!

Etter innføringen av automatiske strømmålere kan du nå bruke strømmen smartere og spare penger. Med de nye målerne registreres strømforbruket på timesbasis, og strømfakturaen gjenspeiler dermed ditt reelle strømforbruk time for time.

Markedskommentar Strømprisen falt i februar

Stømprisen falt i februar

Etter en vinter hvor markedsprisen på strøm har vært høyere enn normalt, sørger en mild februar med mye nedbør for at strømprisen falt. Været de neste månedene vil bety mye for hvordan strømprisen utvikler seg resten av året. 

Smart og nyttig Ingen lokketilbud – bare ærlige strømpriser

Ingen lokketilbud – bare ærlige strømpriser

Vinteren har vært preget av høye strømpriser. Spørsmålet mange stiller seg er om de har den riktige strømavtalen, eller den riktige strømleverandøren? Da kan det være fristende å hoppe på ett av de mange lokketilbudene i markedet - som ofte viser seg å være kortvarige.

Strømsparetips Enkle tips for å spare strøm i vinter

Enkle tips for å spare strøm i vinter

Når kulda setter inn er det mange som kjenner på at strømregningene gjerne skulle vært lavere. Her er noen enkle tips for strømsparing i vinter.