EnergiLOSEN

Med EnergiLOSEN får du tips om hvordan du kan bruke strømmen smartere, informasjon om nye energiløsninger og innsikt i hva som styrer strømprisen i markedet.

Strømsparetips Kundenes egne strømsparetips

Kundenes egne strømsparetips

Vi har spurt kundene våre om deres beste tips til å redusere strømregningen. Les kundenes egne strømsparetips, kanskje noen av tipsene vil overraske?

Markedskommentar Vannmagasin

Strømprisen opp i oktober

Strømmarkedet har lagt bak seg en relativt stabil oktober måned, med strømpriser som havnet 13 prosent opp fra prisen i september. I forrige uke økte strømprisen, men Norge har likevel Nordens laveste strømpriser.

Strømsparetips Spar strøm i høst

Spar strøm i høst

Høsten er her - og behovet for oppvarming av boligen etter varme sommermåneder melder seg. Vi har samlet noen enkle strømsparetips som hjelper deg å spare noen strømkroner - nesten uten at du merker det.

Markedskommentar Strømprisen ned i september

Strømprisen ned i september

Kraftmarkedet i september ble preget av en serie uventede nyheter med ett fellestrekk: De skapte usikkerhet som påvirket prisene i kraftmarkedet både på kort og lang sikt.

Smart og nyttig Ny Min side

Ny Min side

LOS har bygget en helt ny versjon av Min side, for at du skal få bedre oversikt og en enda bedre brukeropplevelse. Nytt design og forbedringer i funksjoner gjør det enklere for deg å få oversikt over ditt strømforbruk og dine strømutgifter.