EnergiLOSEN

Med EnergiLOSEN får du tips om hvordan du kan bruke strømmen smartere, informasjon om nye energiløsninger og innsikt i hva som styrer strømprisen i markedet.

Markedskommentar Rekordlave strømpriser i mai

Rekordlave strømpriser i mai

Mai noterte nok en bunnrekord for strømmarkedet. Du har kanskje lagt merke til at regningen for ditt strømforbruk de siste månedene har vært lavere enn på lenge? 

Klima og miljø LOS er blant Norges mest bærekraftige bedrifter

LOS er blant Norges mest bærekraftige bedrifter

Denne uka ble Norsk Bærekraftbarometer lansert for første gang, og her får LOS en flott 12. plass av 149 selskaper som er målt. 

Elbil Lader elbilen raskere og sikrere

Lader elbilen raskere og sikrere

- Da tilbudet fra LOS med nedbetaling over strømregningen kom, var valget enkelt. Det sier Ole Hammerstrøm, som var en av dem som slo til da LOS nylig lanserte hjemmeladere med installasjon.

Markedskommentar Lave strømpriser i april

Lave strømpriser i april

April føyer seg inn rekken av måneder med stadig lavere markedspiser på strøm. En nedbørsrik vinter har fylt opp vannmagasinene - og det lover godt også for sommerens strømpriser. 

Hjem og fritid Snart er sommeren her...

Snart er sommeren her...

Det blir en annerledes sommerferie for mange i år, men vi er heldige som bor i et land med så mange muligheter. Om dine planlagte ferieturer er satt på hold grunnet korona, kan en Norgesferie være et godt alternativ for påfyll av god energi!