EnergiLOSEN

Med EnergiLOSEN får du tips om hvordan du kan bruke strømmen smartere, informasjon om nye energiløsninger og innsikt i hva som styrer strømprisen i markedet.

Elbil Lader elbilen raskere og sikrere

Lader elbilen raskere og sikrere

- Da tilbudet fra LOS med nedbetaling over strømregningen kom, var valget enkelt. Det sier Ole Hammerstrøm, som var en av dem som slo til da LOS nylig lanserte hjemmeladere med installasjon.

Markedskommentar Lave strømpriser i april

Lave strømpriser i april

April føyer seg inn rekken av måneder med stadig lavere markedspiser på strøm. En nedbørsrik vinter har fylt opp vannmagasinene - og det lover godt også for sommerens strømpriser. 

Hjem og fritid Snart er sommeren her...

Snart er sommeren her...

Det blir en annerledes sommerferie for mange i år, men vi er heldige som bor i et land med så mange muligheter. Om dine planlagte ferieturer er satt på hold grunnet korona, kan en Norgesferie være et godt alternativ for påfyll av god energi!

Markedskommentar Vatnedalsdammen

Laveste strømpris på 20 år

Strømmarkedet har lagt bak seg et historisk kvartal med rekorder på rekke og rad. I mars nådde strømprisen en ny historisk bunnrekord, målt i euro.

Solceller Rekkehuset på Hånes er fra midten av 70-tallet, og ble for halvannet år siden oppgradert med solceller på taket. Det har gitt huseier Åge Thorsen lavere strømutgifter, spesielt sommerstid.

En investering for framtiden

Når sola skinner i Bringebærveien, lager Åge Thorsens rekkehus ikke bare strøm til egen husholdning, men også til naboene.