EnergiLOSEN

Med EnergiLOSEN får du tips om hvordan du kan bruke strømmen smartere, informasjon om nye energiløsninger og innsikt i hva som styrer strømprisen i markedet.

Markedskommentar Strømprisen ned i september

Strømprisen ned i september

Kraftmarkedet i september ble preget av en serie uventede nyheter med ett fellestrekk: De skapte usikkerhet som påvirket prisene i kraftmarkedet både på kort og lang sikt.

Markedskommentar Høstvær bedrer ressursbalansen

Høstvær bedrer ressursbalansen

September har startet nedbørsrik over store deler av landet, og dette er med på å bedre ressurssituasjonen i kraftmarkedet. Priskurven på strøm er på vei ned, selv om august havnet godt over snittet for de siste ti årene.

Strømsparetips Spar strøm i høst

Spar strøm i høst

Høsten er her - og behovet for oppvarming av boligen etter varme sommermåneder melder seg. Vi har samlet noen enkle strømsparetips som hjelper deg å spare noen strømkroner - nesten uten at du merker det.

Markedskommentar Augustværet stabiliserer markedet

Augustværet stabiliserer markedet

Det fine sommerværet i juli svekket ressurssituasjonen i kraftmarkedet. August har så langt vært mer nedbørsrik, og dette bedrer ressursbalansen.

 

Smart og nyttig Ny Min side

Ny Min side

LOS har bygget en helt ny versjon av Min side, for at du skal få bedre oversikt og en enda bedre brukeropplevelse. Nytt design og forbedringer i funksjoner gjør det enklere for deg å få oversikt over ditt strømforbruk og dine strømutgifter.