7 av 10 sørlendinger velger LOS 

Kunder i LOS kan være trygg på at de har en god og konkurransedyktig strømavtale. Vi er stolte over at hele 7 av 10 sørlendinger velger LOS.

- Ærlig oppførsel, god kundeservice og pris er grunnen til at jeg er kunde. 
- God kundebehandling og gode tilbud til familier om sommeren. Bra på pris. 
- Har takket nei til mange andre tilbydere av strøm - er meget fornøyd.

De tre sitatene er hentet fra vår nyeste kundeundersøkelse og vi er takknemlige og ydmyke for slike tilbakemeldinger fra våre kunder. Også nasjonale målinger, som Norsk kundebarometer 2019, viser at LOS har landets mest lojale kunder. 

Gresset er ikke alltid grønnere - ikke gå i strømfella Har du blitt stoppet på kjøpesenteret eller fått besøk på døra fra ivrige strømselgere? Konkurransen i strømbransjen er stor, og dersom det hevdes at du kan spare mange penger på å bytte strømavtale er det grunn til å være på vakt. Spør om historiske strømpriser på avtalen du har blitt tilbudt - og be om å få tilbudet skriftlig. Vi hjelper deg gjerne med å sammenligne tilbudet med avtalen du har her. Se hvordan du kan unngå å havne i strømfella her.

Kundefordeler I LOS får du tilgang til en rekke kundefordeler - og kunder som benytter disse kan spare tusenvis av kroner i året. Se alle kundefordelene på los.no/fordel

Møt oss i Markens i sommer...  De to siste ukene av fellesferien kan du møte oss i Markens i Kristiansand. Vi låner lokaler av vår samarbeidspartner Sørmegleren og håper du kommer innom oss dersom du ønsker å bli kunde i LOS, eller er kunde og har spørsmål om din strømavtale eller din faktura. Eller kanskje du bare har lyst på en gratis is og en prat med en av våre kundebehandlere? Du treffer oss i Skippergata 10 (nær hjørnet ved Markens) 15. - 26. juli hverdager mellom kl.09.00 og 16.00. 

Er du ikke kunde i LOS, sier du? Velkommen på laget du også! Se våre strømavtaler her

LOS Strøm innkjøpspris 

Rimelig spotprisavtale for deg som ønsker å følge markedsprisen på strøm, til kun 29,- i månedsbeløp. Innkjøpspris har i følge Statistisk sentralbyrå vært den rimeligste avtalen de siste 10 årene. Bytt enkelt i dag!

  • En populær strømavtale
  • Følger markedspris time for time
  • Tilgang til vårt store fordelsprogram
  • Full oversikt på Min side

Fant du ikke det du lette etter?