EnergiLOSEN

Med EnergiLOSEN får du tips om hvordan du kan bruke strømmen smartere, informasjon om nye energiløsninger og innsikt i hva som styrer strømprisen i markedet.

Klima og miljø Få støtte til energitiltak på hytta

Få støtte til energitiltak på hytta

Har du fritidsbolig og ønsker å redusere strømregningen? Nå er det mulig å få støtte til energitiltak også på hytta.

Klima og miljø Ikke gå i strømfella

Ikke gå i strømfella!

Har du blitt stoppet på kjøpesenteret eller oppringt av ivrige strømselgere? Hvis svaret er ja, er du ikke alene. Konkurransen om strømkundene er stor, og marginene det konkurreres om ørsmå.

Klima og miljø Mange fordeler med varmepumpe

Mange fordeler med varmepumpe

Stadig flere får øynene opp for varmepumper og hvilke fordeler den gir. I dag finnes det mer enn 500.000 varmepumper i norske boliger, og er med det blant det mest foretrukne alternative for miljøvennlig oppvarming. Det er både økonomisk gunstig og miljøvennlig.

Klima og miljø Snart går boligene i pluss

Snart går boligene i pluss

Ikke bare blir behovet for energi mindre i morgendagens hus. Passivhusene har allerede fått konkurranse av plusshusene. De produserer mer energi enn de bruker. Og løsningene er enkle.

Klima og miljø Nordmenn dropper energitiltak når de pusser opp

Nordmenn dropper energitiltak når de pusser opp

56 prosent av de spurte husholdningene i en undersøkelse gjort av TNS Gallup for Enova, oppgir at de planlegger boligoppgradering i løpet av de neste tre årene. Under halvparten av disse planlegger imidlertid å gjennomføre energieffektiviserende tiltak som en del av oppussingen.