EnergiLOSEN

Med EnergiLOSEN får du tips om hvordan du kan bruke strømmen smartere, informasjon om nye energiløsninger og innsikt i hva som styrer strømprisen i markedet.

Klima og miljø Mangel på strømkunnskap koster penger

Mangel på strømkunnskap koster penger

Boliger med et årsforbruk på 20.000 kWh og strømavtale med leveringsplikt kan spare rundt 2500 kroner i året ved å velge en avtale med LOS.

Klima og miljø Nordmenn dropper energitiltak når de pusser opp

Nordmenn dropper energitiltak når de pusser opp

56 prosent av de spurte husholdningene i en undersøkelse gjort av TNS Gallup for Enova, oppgir at de planlegger boligoppgradering i løpet av de neste tre årene. Under halvparten av disse planlegger imidlertid å gjennomføre energieffektiviserende tiltak som en del av oppussingen.

Klima og miljø Snart går boligene i pluss

Snart går boligene i pluss

Ikke bare blir behovet for energi mindre i morgendagens hus. Passivhusene har allerede fått konkurranse av plusshusene. De produserer mer energi enn de bruker. Og løsningene er enkle.

Klima og miljø Mange fordeler med varmepumpe

Mange fordeler med varmepumpe

Stadig flere får øynene opp for varmepumper og hvilke fordeler den gir. I dag finnes det mer enn 500.000 varmepumper i norske boliger, og er med det blant det mest foretrukne alternative for miljøvennlig oppvarming. Det er både økonomisk gunstig og miljøvennlig.

Klima og miljø Ikke gå i strømfella

Ikke gå i strømfella!

Har du blitt stoppet på kjøpesenteret eller oppringt av ivrige strømselgere? Hvis svaret er ja, er du ikke alene. Konkurransen om strømkundene er stor, og marginene det konkurreres om ørsmå.