Nå blir det billigere å lade elbilen

For deg som elbil-eier er det viktig med billig strøm – både hjemme og når du trenger å lade bilen langs veien. LOS Ladestrøm er en spesialtilpasset strømavtale for deg med elbil.

Du får billig strøm hjemme og 15 prosent rabatt på alle ladestasjonene til Grønn Kontakt.

For deg som allerede er kunde hos Grønn Kontakt, får du rabatten ved å logge deg inn på Min Side og bestill LOS Ladestrøm der. Ønsker du å bli Grønn Kontakt kunde og få LOS Ladestrøm, kan du bli kunde og bestille avtalen her.

Hvor finner jeg ladestasjoner?
Grønn kontakt har over 700 ladepunkter fordelt på 160 ladestasjoner fra Mandal i sør til Laksvatn i nord. Målet for selskapet er at det skal bli enda enklere å kjøre grønt. Ønsker du oversikt over ladestasjonene til Grønn kontakt, er det enkleste å laste ned Grønn kontakts ladeapp fra App Store eller Google Play. Denne gjør det enkelt for deg å finne lader når du er på farten. Med ladeappen til Grønn kontakt har du også oversikt over dine rabatter og fakturaer på ladestrøm.

Hvor mye koster det å lade?
For registrerte kunder med Grønn kontakt sin ladeapp eller ladebrikke koster hurtiglading kr 2,50 per påbegynte minutt før rabatt. Superhurtiglading koster kr 3,50 per påbegynte minutt før rabatt, og Flexilading kr 0,75 per kW påbegynte kvarter. I tillegg til rabatt for deg som har strømavtalen LOS Ladestrøm, får du volumrabatt fra Grønn kontakt. Følg med i Grønn kontakts ladeapp eller på Min Side på Grønn kontakt for å se hvilket rabattnivå du er på, og hvor mye du mangler for å nå neste rabattnivå.

Fant du ikke det du lette etter?