Er det lurt å binde strømprisen?

Tidenes varmeste og tørreste sommer har sendt strømprisen opp på nivåer vi ikke er vant til på denne tiden av året. Trøsten er at strømforbruket er lavt i sommervarmen. I LOS hjelper vi deg med å finne den avtalen som passer best for deg.

Når strømprisen stiger er det flere som lurer på om det er lurt å binde strømprisen. Normalt har strømavtalene som følger spotprisen vist seg å være den billigste over tid, selv om vær og nedbør gjør at den i perioder kan svinge mye.

Forutsigbarhet
For deg som ikke ønsker å følge med på utviklingen i strømprisene, vil en fastprisavtale være et godt alternativ. Med LOS Strøm Fastpris har du en enkel og trygg strømavtale med lik strømpris hele året. Avtalen gir deg en fast strømpris i 12 måneder, og gir deg best mulig forutsigbarhet og kontroll over strømutgiftene.

Konkurransedyktig
I LOS er vi opptatt av å tilby våre kunder konkurransedyktige strømavtaler. Noen avtaler passer best for deg med lavt og periodevis forbruk, mens andre avtaler passer for deg med høyere forbruk. Vi hjelper deg med å finne den avtalen som passer best for deg, så ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på. Du treffer oss på telefon, e-post og web-chat.

Les mer om fastprisavtale her

Sjekk våre åtte smarte strømsparetips her

Fant du ikke det du lette etter?