Har kuttet strømutgiftene - og får medlemsbonus på kjøpet

Trond Christian Pedersen fra Trondheim har vært medeier i Coop i flere år og aktivt benyttet ulike fordeler. Da Coop strømavtale dukket opp som ny medlemsfordel, var veien kort til å bytte strømleverandør.

- Det var så enkelt å bytte, LOS ordnet alt det praktiske for meg. Jeg snakket med en fra kundesenteret hos LOS da jeg bestilte, og følte meg trygg på at dette var en god avtale for vår familie. Nå har vi siden desember i fjor hatt strøm fra LOS, samtidig som vi mottar kjøpeutbytte hver måned. Jeg er kjempefornøyd og kan virkelig anbefale denne strømavtalen til andre familier, forteller Pedersen. 

For familien Pedersen har medlems-bonusen på strøm så langt blitt flere hundre kroner.

- Det er så enkelt å følge med, hver måned kommer utbyttet fra LOS på en egen linje i appen til Coop, slik at jeg til enhver tid kan se hvor mye jeg får tilbake. Å faktisk få noe tilbake av en strømleverandør gjør det til et enkelt valg, og så lenge LOS holder strømprisene lave og konkurransedyktige som nå, blir jeg en lojal kunde, forteller Pedersen.

Familien Pedersen består av to voksne og to barn, Ella på 7 og Fie på 3 år. De bor landlig til i enebolig på Reppe utenfor Trondheim, og har et travelt hverdags-liv som de aller fleste småbarnsfamilier. Vaskemaskin og tørketrommel går døgnet rundt, og familien bruker også mye strøm på oppvarming av boligen. Hvor mye strøm de bruker gjennom året har de sjelden tenkt på, men etter at familien ble LOS-kunde har de blitt mer bevisst på eget strømforbruk

- På Min side hos LOS er det veldig enkelt å se hvor mye strøm jeg bruker, med grafer, priser og oversikt gjennom døgnet. Når jeg får lenke til Min side sammen med månedlig faktura, går jeg alltid inn og ser på forbruket mitt – og det har gjort oss mer bevisst på hvor mye strøm vi bruker som familie. Jeg følger også med på nyhetsbrevene fra LOS som gir sparetips som er enkle å gjennomføre. Om jeg skulle ønske meg noe, var det å få sparetips som er tilpasset barn, slik at vi kan engasjere oss i strømsparing sammen hele familien.

I jungelen av strømleverandører kan det være vanskelig å finne fram til den beste strømavtalen, men at Coop anbefaler denne strømavtalen fra LOS, mener Pedersen var en klar fordel.

- Det er summen av alle de små tingene som utgjør en forskjell når året er omme. Når jeg føler jeg får noe igjen, var det et enkelt valg å velge Coop strømavtale, avslutter Pedersen.

                                                                                          

Foto: Therese Lee Jansen.
Trond Christian Pedersen og samboeren Ina Øvre, sammen med barna Ella og Fie.

Fant du ikke det du lette etter?