Strømprisene har vært uvanlig høye det siste halvåret. Mange lurer på hvorfor det ble slik og hva vi kan vente oss utover vinteren. Her er svar på noen av de vanligste spørsmålene.

Bilde fra Drømmefinalen 2018 i Dyreparken, hvor Kvinesdal Idrettslag stakk av med 1. plassen – pengene skal brukes til å ruste opp idrettsanlegget, til glede for hele klubben og fotballen i bygda.

Også i år skal LOS Fondet støtte barn og unge på Sørlandet med én million kroner. Nå kan du sende inn din søknad. Første søknadsfrist er 1. mars.

LOS og Entelios har signerer ny treårsavtale med Start, og blir blant klubbens største samarbeidspartnere i årene fremover.

Over 1,6 millioner Coop-medlemmer får nå tilbud om egen Coop Strømavtale fra den Agder Energi-eide strømleverandøren LOS.

Strålende sol og en fantastisk flott dag i Dyreparken i Kristiansand. Det fikk 15.000 besøkende LOS-kunder oppleve på LOS Dagen 2. september.

Strømleverandøren LOS har signert en ny toårig avtale med håndballklubben ØIF Arendal. Partene ønsker å styrke samarbeidet med lokale klubber og bidra ytterligere til talent- og spillerutvikling i landsdelen.

LOS er igjen Miljøfyrtårn-sertifisert for tre nye år. Selskapet holder energiforbruket sitt så lavt som mulig, kjøper strøm med opprinnelsesgaranti til lokalene sine og setter opp klimaregnskap for virksomheten.

Sommeren kom tidlig i år. I løpet av mai ble det satt sol- og varmerekorder over hele Sør-Norge. Nå som ferietiden står for døren er det et naturlig ønske at sola skal fortsette å varme og skinne. Sola gir oss lys, varme og ikke minst energi.

AgderLAN vil være noe mer enn et samlingssted for gaming-glade barn og unge. Under arrangementet i år vil deltagerne få mulighet til å bli skapere av datateknologi, og ikke bare brukere.

For sjette år på rad øker vi kundetilfredsheten på den årlige undersøkelsen blant strømleverandørene som er gjennomført av EPSI Norge

– Interessen for fornybar strøm er økende. Fra 2015 til 2016 ble antall privatkunder i LOS som valgte å kjøpe strøm med opprinnelsesgaranti mer enn seksdoblet. Hittil i år er salget allerede det dobbelte av fjoråret, forteller Rolf Bjarne Eriksen, leder for salg og produktutvikling i LOS.

Margit Unander har overtatt ledelsen hos strømleverandøren LOS. Hun har klar vekstambisjon for selskapet.

Arendal kommune arrangerer i samarbeid med LOS og Energiportalen "Grønne uker" for boligeierne i kommunen.

Interessen for solstrøm på Sørlandet er stor. Over 2000 husstander har fått regnet ut hvor egnet deres tak er for solceller, og rundt 70  salgsprosesser er allerede i gang. Denne uken deltok mer enn 60 personer på informasjonsmøter i Kristiansand og Arendal.

Også i år skal LOS Fondet støtte barn og unge på Sørlandet med én million kroner. Nå kan du sende inn din søknad. Første søknadsfrist er 1. mars.

Kveldsbilde fra Høyvoll brygge

Strømforbruket på Sørlandet steg med 3,9 prosent fra 2015 til 2016. Størst var økningen i strømforbruket i Aust-Agder, der det økte med 4,9 prosent. I Vest-Agder økte strømforbruket med 3,1 prosent. Undersøkelsen viser at strømforbruk til privatkundene økte i 27 av de 30 kommunene på Agder i 2016.

Kundene er stadig mer fornøyd med strømbransjen. Det viser tall fra en ny kundetilfredshetsundersøkelse som er gjennomført av EPSI Rating Norge. LOS oppnår en skår på 75,1 poeng, og øker kundetilfredsheten for femte året på rad.

LOS og Norges største operatør av solpanelanlegg for privatboliger, Otovo, har inngått et strategisk og eksklusivt samarbeid på privatkundemarkedet.

Stadig flere deler av samfunnet blir digitalisert. Det utfordrer alle bransjer til å tenke nytt, også energibransjen.

Strømleverandøren LOS har signert en toårig avtale med ØIF Arendal, og blir dermed en av klubbens Sølvpartnere. Selskapet skal tilføre ØIF Arendal midler for å fremme talent- og spillerutvikling i klubben. I tillegg til eksponering får LOS billetter til hjemmekampene som kommer kundene til gode gjennom fordelsprogrammet.

Norge er en del av et Nordisk kraftmarked der all strøm kjøpes og selges på den nordiske kraftbørsen Nord Pool. Det er alt fra lokale værforhold til internasjonale hendelser og økonomiske bevegelser som påvirker strømprisen. Her kan du lese markedskommentarer om bevegelsene i strømmarkedet.

Fant du ikke det du lette etter?