Bruker du dine fordeler?

Stadig flere leverandører tilbyr fordelsprogram til sine kunder. Med tilgang til fordelsprogrammet kan du helt uten kostnad få en rekke tilbud som kan spare deg for tusenvis av kroner. Men bruker du dine fordeler?

Fordelsprogram og medlemsfordeler er ikke noe nytt. Dagligvarekjeder, banker, aviser, borettslag og strømleverandører er bare noen av dem som tilbyr sine kunder ekstra fordeler i form av rabatter og tilbud. For bevisste kunder er det betydelige beløp å spare, og det bygger lojalitet til leverandørene.

EPSI Rating la nylig frem en undersøkelse blant norske strømkunder. Denne viser at strømforbrukere jevnt over er ganske godt fornøyde med sin leverandør, og forbrukertilfredsheten er på sitt høyeste nivå siden 2010.

Høy lojalitet
- I undersøkelsen spørres det også om strømleverandørene tilbyr kundefordeler. Over halvparten av kundene svarte ja. At strømselskapene tilbyr kundefordeler oppleves som positivt, og analysen viser at de strømkundene som benytter seg av disse fordelene uttrykker en svært høy lojalitet overfor sitt strømselskap, forteller Fredrik Høst, daglig leder i EPSI Rating.

LOS scorer nok en gang svært godt på EPSI Ratings kundetilfredshetsmåling, og har i flere år hatt et populært fordelsprogram for sine privatkunder. Administrerende direktør i LOS, Margit Unander, mener dette er med på å styrke både konkurranseposisjonen og lojaliteten.

Ingen ekstra kostnad
- Fordelsprogrammet er ikke noe du betaler noe ekstra for, men noe du får gratis fordi du er kunde. Vårt fordelsprogram er basert på at mange store aktører ønsker å gi gode tilbud til våre kunder siden de er spredt over hele Sørlandet og er så mange, forteller Margit Unander. Med et stadig stigende antall kunder utenfor Sørlandets grenser, betyr det at fordelsprogrammet også utvides.

- I 2018 har vi utvidet innholdet i fordelsprogrammet betydelig, slik at det nå omfatter tilbud og aktiviteter over hele Norge. Hva hver enkelt kunde sparer på å benytte seg av fordelene varierer, men en familie på fire sparer godt over 10.000 kroner i løpet av et år dersom fordelene benyttes. Noen fordeler er helt gratis, mens andre har solide rabatter, sier Margit Unander, som gleder seg til å presentere stadig flere fordelstilbud ut over nyåret.

Er du ikke strømkunde hos LOS? Bli kunde i dag og få tilgang til vårt store fordelsprogram!

Fant du ikke det du lette etter?