Ny energi til ØIF Arendal

Strømleverandøren LOS har signert en toårig avtale med ØIF Arendal, og blir dermed en av klubbens Sølvpartnere. Selskapet skal tilføre ØIF Arendal midler for å fremme talent- og spillerutvikling i klubben. I tillegg til eksponering får LOS billetter til hjemmekampene som kommer kundene til gode gjennom fordelsprogrammet.

– For LOS er det fantastisk spennende å samarbeide med ØIF Arendal. Håndballklubben er en av de ledende klubbene i landet, og har de siste årene virkelig satt Arendal og Sørlandet på håndballkartet, sier Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS.

Svært fornøyd
– Vi er svært fornøyd med å få LOS inn på laget som en aktiv samarbeidspartner, og håper dette vil tenne en gnist slik at folk også utenfor vårt nærområde vil følge strømmen til Sør Amfi, smiler Rune Jakobsen, daglig leder i ØIF Arendal.

Gratis billetter 
LOS etablerte for to år siden et eget fordelsprogram for sine kunder. Det er gjennom dette programmet kundene til LOS først og fremst vil merke samarbeidet.
- Før hver hjemmekamp har vi 30 billetter og noen VIP-plasser vi kan tilby våre kunder. Vi håper selvsagt det blir rift om disse plassene når de legges ut, sier Gaudestad som også får tilgang til enkeltspillere og klubbledelse som en del av avtalen.

Fant du ikke det du lette etter?