Nytt og bedre personvern – slik gir du ditt samtykke

Nå i mai innføres det nye regler for personvern i Norge. Dette er en del av EUs personvernreform, og vil gi en mer helhetlig behandling av folks personopplysninger. Den nye loven gir bedrifter nye plikter og enkeltpersoner nye og bedre rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysninger.

Som strømkunde i LOS betyr de nye personvernreglene at vi trenger ditt samtykke for at vi skal kunne fortsette å sende deg relevant kundeinformasjon. Dette gjelder blant annet tilbud om nye produkter og tjenester, samt arrangementer og tilbud knyttet til vårt fordelsprogram.

Du gir ditt samtykke til å motta informasjon fra LOS på Min Side . Vi skal forvalte dine personopplysninger og ditt samtykke godt, og sørge for at det vi sender deg oppleves relevant og nyttig. Ønsker du å endre ditt samtykke ved en senere anledning, kan du enkelt gjøre dette på Min side.

Oppdater din kundeinformasjon og registrer ditt samtykke til nye personvernregler på Min Side på los.no innen 1. juni. Da unngår du at nyttig informasjon og tilbud fra LOS stopper opp. Vi minner om at dersom du ikke gir ditt samtykke, har ikke lenger anledning till å sende deg tilbud fra fordelsprogrammet, aktuell informasjon, nyhetsbrev osv fra LOS.

Logg inn på Min Side og oppdater dine innstillinger for å delta i trekningen av premier fra Dyreparken, Color Line, Farris Bad, Stormberg og LOS til en verdi av kr. 17000,-. 

Fant du ikke det du lette etter?