På vei med fornybar strøm til hele Norge

Nytt samarbeid mellom strømleverandøren LOS og ladeselskapet Grønn Kontakt gir kunder over hele Norge fornybar strøm fra Sørlandet til både hus og elbil.

- LOS skal være fremtidsrettet og med i det grønne skiftet. Samarbeidet med Grønn Kontakt er enda ett skritt i arbeidet med å videreutvikle LOS, sier Margit Unander, administrerende direktør i LOS.
Gjennom avtalen med Grønn Kontakt får elbileiere som ønsker å samle strømforbruket og lading av elbilen 15 % rabatt på ladestrøm til elbilen, og tilbud om garanti på at strømmen er 100 prosent fornybar.

Gledelig for elbilister
- Samarbeidet med LOS er svært gledelig for alle elbilister. Vi jobber hver dag for at det skal bli enklere å kjøre grønt, og vi er glade for at kundene våre får ren strøm både på ladestasjonene våre og nå også hjemme, sier Hanne Nyborg Watts, markedssjef i Grønn Kontakt. Selskapet hun representerer har vel 700 offentlig tilgjengelige ladepunkter fordelt på 170 ladestasjoner fra Mandal i sør til Tromsø i nord.

God fart i elbilsalget
Elbilsalget øker kraftig, og salgstallene fra september viser en oppgang på 33 prosent fra nyttår. Elbilene utgjør hele 29 prosent av nybilsalget i september, og er dermed med å sikre tidenes laveste utslippstall.
- I Grønn Kontakt gleder vi oss over stadig flere elbiler på veiene, og vi jobber kontinuerlig med å bygge ladestasjoner over hele landet, bare i oktober måned åpnet vi 13 nye hurtigladestasjoner, forteller Watts.

Ladestrøm til hele landet
Med ladestrøm for elbil på 170 ladestasjoner får man nå strøm fra LOS over hele Norge.
- I LOS skal vi tilby våre kunder relevante og attraktive fordeler, og vi kommer til å fortsette å lansere relevante og verdiøkende tjenester uavhengig av hvor man bor i landet, sier Margit Unander, administrerende direktør i LOS.

Fant du ikke det du lette etter?