Støtter barn og unge på Sørlandet

Også i år skal LOS fondet støtte barn og unge på Sørlandet med én million kroner. Nå kan du sende inn din søknad. Neste søknadsfrist er 15. mai. 

− Interessen for LOS Fondet er stor, og vi mottar mange søknader gjennom hele året. Gjennom LOS Fondet bidrar vi med energi til lokalsamfunnet, og er med på å realisere små og store drømmer på Sørlandet, sier Margit Unander, administrerende direktør i LOS AS. 

Strømleverandøren har gitt støtte til mer enn 1000 lag, foreninger og enkeltpersoner i alle kommunene på Sørlandet etter at LOS Fondet ble etablert i 2004.

Flere utdelinger

I 2020 kåres det vinnere i begynnelsen av mars, mai og desember, i tillegg til LOS fondets drømmefinale i september. Nytt i år er at 700.000 kroner fordeles på de tre månedstildelingene, mens 300.000 kroner fordeles i drømmefinalen. I år økes også antall vinnere ved de tre månedstildelingene, fra seks til ti, slik at flere kan få støtte til sine små og store tiltak.

De heldige vinnerne i drømmefinalen får henholdsvis 150.000, 100.000 og 50.000 kroner, forteller Unander.

Enkelt å søke

− Spennvidden i søknadene imponerer. Barn og unge på Sørlandet er engasjert, og det legges også ned et stort frivillig arbeid blant voksne. Det liker vi, sier Unander.

Det er enkelt å søke støtte fra LOS fondet. Bruk søknadsskjemaet på websidene til LOS. Fortell hva du søker støtte til, og skriv kort om hvorfor akkurat du eller ditt prosjekt fortjener støtte fra LOS fondet.  

- Og vis initiativ, kreativitet og engasjement, avslutter Margit Unander med et smil.

Fant du ikke det du lette etter?