Støtter barn og unge på Sørlandet

Også i år skal LOS Fondet støtte barn og unge på Sørlandet med én million kroner. Nå kan du sende inn din søknad. Første søknadsfrist er 1. mars.

− Interessen for LOS Fondet er stor, og vi forventer å få mange søknader også i år. Gjennom LOS Fondet bidrar vi med energi til lokalsamfunnet, og er med på å realisere små og store drømmer på Sørlandet, sier Margit Unander, administrerende direktør i LOS AS.
Strømleverandøren har gitt støtte til mer enn 1000 lag, foreninger og enkeltpersoner i alle kommunene på Sørlandet etter at LOS Fondet ble etablert i 2004.

Flere utdelinger
I 2019 er det tre ordinære utdelinger fra LOS Fondet, i tillegg til Drømmefinalen. Vinnere kåres i begynnelsen av mars, mai, september og desember. Nytt i år er at 700.000 kroner fordeles på de tre månedstildelingene, mens 300.000 kroner fordeles i Drømmefinalen.
− I Drømmefinalen er det en jury som plukker ut tre finalekandidater. Rekkefølgen på vinnerne avgjøre ved avstemming på våre websider, og de tre vinnerne får henholdsvis 150.000, 100.000 og 50.000 kroner, forteller Unander.

3 x 10 vinnere
− Spennvidden i søknadene imponerer. Barn og unge på Sørlandet er engasjert, og det legges også ned et stort frivillig arbeid blant voksne. Det liker vi, sier Unander. I år økes antall vinnere ved de tre månedstildelingene fra seks til ti, slik at det blir enda flere vinnere. Her får en vinner 60.000 kroner, en 40.000 kroner, tre 25.000 kroner, og fem 10.000 kroner.

Enkelt å søke
− Det er enkelt å søke støtte fra LOS Fondet. Bruk søknadsskjemaet på websidene til LOS. Fortell hva du søker støtte til, og skriv kort om hvorfor akkurat du eller ditt prosjekt fortjener støtte fra LOS Fondet. Og vis initiativ, kreativitet og engasjement. Det liker vi, avslutter Margit Unander.

Fant du ikke det du lette etter?