Se hvor mye du kan spare med smartlading for elbil fra LOS

Illustrasjon

Når strømprisene er høye kan det være mye å spare på å lade i de billigste timene. Med smartlading fra LOS trenger du ikke tenke selv - appen sørger for automatisk lading i de timene strømmen er rimeligst, samtidig som bilen er klar når du trenger den.

I LOS jobber vi kontinuerlig for å tilby nye verdifulle tjenester til deg som kunde. Delta i denne markedsundersøkelsen, og vær først ute med å få informasjon når tjenesten er klar.

Fyll ut feltene under for å se hvor mye du kan spare

Har du elbil?
Har du smartlader for elbil fra før?

Ved å gå videre samtykker du til at LOS kan lagre denne informasjonen til produkt- og tjenesteutvikling.

Estimert strømforbruk for å lade din elbil
Kwh
Din besparelse ved å bruke smart lading fra LOS:
Kr per år / Kr per måned
Det tilsvarer en besparing på % i året!

Ville du vært interessert i følgende produkter for å komme i gang?

Les mer om kriterier og krav til dokumentasjon på Enova sine nettsider her

Enovatilskuddet er en støtteordning for private husholdninger. Formålet med ordningen er å gi privatpersoner et initiativ til å gjennomføre gode energi- og klimatiltak. Søknad om støtte må gjøres direkte til Enova.

Beregning av gjennomsnittlig forbruk:

Årlig kjøreavstand / effektiviteten til bilen * gjennomsnittlig batterikapasitet / gjennomsnittlig ladeeffektivitet

Beregning av din årlig besparelse:

((Gjennomsnittlig spotpris basert på historiske tall for ditt område * gjennomsnittlig årlig forbruk) - (Gjennomsnittlig forbruk /år * smart lading pris))) ÷ (Gjennomsnittlig spotpris basert på historiske tall for ditt område * gjennomsnittlig årlig forbruk) = årlig besparelse med smart lading fra LOS

Eksempel:  ((3.24 * (10000/6.4)) - (2.01 *(10000/6.4))) ÷ (3.24 *(10000/6.4))) = 1 921 kr

 

Smart lading prisen er en gjennomsnittlig pris for strømmen de billigste timene det er naturlig å lade på for en gjennomsnittsfamilie.

 

Merk at vi i våre beregninger har satt effektiviteten til bilen din til 6,4 km/kW, gjennomsnittlig batterikapasitet til 40 kWh og ladeeffektiviteten til 0,86. Disse tallene kan variere avhengig av bil og lader. Vi antar også at du hovedsakelig lader bilen din hjemme.